Gigabyte B850M Force anakartta Fan2_Pump iğnesi yamuldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan demjr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 419
Hocam, o zaman başka bilgisayarcıya yaptırayim bu işi. Vallahi bıktım bu işten.

Hocam, o zaman başka bilgisayarcıya yaptırayim bu işi. Vallahi bıktım bu işten.

Eğer dediğin gibiyse bu şekilde kullanma. Tüm fanlar Exhaust olacaksa sıvı soğutucu Intake olsun ya da diğer fanlar Intake iken sıvı soğutucu egzoz olsun. Tower'da bu şekilde ayarlanacak, dikine kasa. Yanlış organize edilmiş, parça ömrüne olumsuz etkisi var.

Hocam, bugün saat 6 gibi tekrar götürüp yaptırtacam.

Hocam, bugün saat 6 gibi tekrar götürüp yaptırtacam.

Bu sefer aktif soğutmayı da hallet, kasa organizasyonu bana attığın fotoğraf gibi olsun. Dikine Tower kasada ideal olan o.

Fan ve sıvı soğutucu kabloları düzgün sokete takılması lazım.

Hocam fanları ters çevireceğiz değil mi?

Adam diyorki yanşış fanlar havayı içerden alıp kasanın içine verecek. @Ayhan Dönmez

Görsel atma şansınız var mı? Adam düşün diyor son bir defa.

Sadece fanlar ters çevireceğiz değil mi?

Adam aksini iddia ediyor.

@Ayhan Dönmez hocam, yardımınıza ihtiyacım var. Adam sürekli fanlar sıcak havayı alıp içeriye verecek diyor.

Hocam, sıvı soğutma yukarıya takmış ama.

Senin radyatör, bu kasada sağ yan panele takılıyor ise fanlar ters çevrilip Intake yapılacak. Diğer türlü sıcak çalışır kasan, verim alamazsın.
SIvı soğutmayı yukarıya takmış ama emin miyiz hocam? Sabahtan beridir adamla şu an bunu tartışıyoruz.

Hocam, sıvı soğutma yukarıya takmış ama.

SIvı soğutmayı yukarıya takmış ama emin miyiz hocam? Sabahtan beridir adamla şu an bunu tartışıyoruz.

Bu kasada sıvı soğutma desteği üst panelde mi var sadece, yoksa sağ yan panelde mi var?

Kasanın içini bana geniş açıdan atsan yönlendireceğim aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…