Gigabyte B850M Force anakartta Fan2_Pump iğnesi yamuldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan demjr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 67
  • Görüntüleme Görüntüleme 624
Hocam, adamla tartıştık ama sonuca ulaşamadık. Bende paramın yarısını istedim o da verdi. Açıkcası şu an aklıma üstteki fanları intake yapmaktan başka bir şey gelmiyor.

Hocam, adamla tartıştık ama sonuca ulaşamadık. Bende paramın yarısını istedim o da verdi. Açıkcası şu an aklıma üstteki fanları intake yapmaktan başka bir şey gelmiyor.

Fanları kendiniz çevirtin, sorun olmaz. Radyatör fan montajı imkansız bir şey değil, uzun vidalarla tutturacaksın.

Radyatör olayını yapamıyorsan bu mantıkta da olur, başka çaren yok çünkü. Alt ve üst Intake, side panelden egzoz tahliye görevi görecek.

İfadeler: X99
Hocam, açıkcası o radyötörün takılması için bilgisayarın en baştan sökülmesi lazım. Bende artık bilgisayarcılara çok güvenmiyorum doğrusu ondan dolayı üst alt intake kullanıp yan tarafı egzos olarak konumlandıracağım. Arkafa taraftaki fanlar nasıl olsun peki hocam? Onlar şu an egsoz konumunda.

Kasanın görseli iletip fanların konumunu belirtin dediğim gibi, bu şekilde karışıyor. Senin senaryoda side panel radyatör egzoz konumlandırıp üst ve alt intake yapardım, eğer radyatör ile uğraşmak istemiyorsan bu şekilde olmalı. Arkada başka bir fan daha varsa da konumuna göre karar vermek lazım.

@demjr PC'ci buna ne diyor? Bunu da bir sor bakalım.

Son düzenleme:
Hocam, o adamın ben bir şey anladığını düşünmüyorum. Kendisi daha fun hub'ın pwm kablosunu takmayı bilmediği gibi fanların sürekli %100 çalıştığını anlayamayan birisi.

Hocam, şimdi üstteki fanlar egzos ama ben intake yapacağım. Alttaki fanlar zaten intake ayarlı. Sıvı soğutucuyu egzos olarak konumlu zaten. Arkadaki fanlat ise şu an egzos ama siz intake yap derseniz yaparım. Hocam, ben fan düzeneğini bu resimdeki gibi yapamadım ya şimdi yapacağım fan düzeni ile çok bir farkı olur mu? Yani üst ve alt intake sıvı soğutma ise egzos. Resimdeki hava akışıyla kaç derece fark olur ortalama?

Üst ve alt intake yapın, radyator egzoz kalsın. Daha mantıklı olur.

Radyatör intake yapamadın çünkü. Üst ve alt intake yap o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…