Gigabyte B850M Force anakartta Fan2_Pump iğnesi yamuldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan demjr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 78
  • Görüntüleme Görüntüleme 767
Önde olsa daha iyi, öyle diyeyim. Push-Pull belki sığar, arkaya her türlü takabildiğine göre.
Maalesef hocam, Push-Pull olmuyor ama dediğim gibi fanları ön tarafa atabilirim. Tek sıkıntı görsellik baya bir bozuluyor. Şunu merak ediyorum aralarında baya derece farkı olur mu fanların önde veya arkada olmasının.

Son düzenleme:

Deneyerek öğrenebilirsin kasa kapakları kapalıyken.

En doğrusu önde olması ama diğeri de aşırı yanlış değil. Fark olur biraz.

İfadeler: X99
Öyle daha mı iyi olur hocam?

Yani yaparım ama doğru olan radyatörün intake olması değil mi?

@demjr 2 opsiyon var. Ya radyatör intake olsun ya da radyatör exhaust olacaksa diğer hepsi intake olsun.

Radyatör intake olacaksa alttaki fan da intake olsun, üstteki egzoz olsun. Yandaki kafana göre takıl, arkadaki fan yani. O ciddi değiştirmez.

Hocam, bana ikiside uyar ama fanları radyötörün önüne almak istemiyorum. Bu senaryoda bana önereceğiniz opsiyon hangisi olur? Fanları ters çevirebilirim ama radyötörün önüne almak istemem doğrusu. Hangi opsiyon daha mantıklı olur bu durumda?

Radyatör egzoz kalsın şu anki gibi, diğer tüm fanları intake yap. Öyle dene. Memnun kalmazsan tersini denersin.

Radyatör egzoz kalsın şu anki gibi, diğer tüm fanları intake yap. Öyle dene. Memnun kalmazsan tersini denersin.
Hocam, şu an durumu değerlendirdim. Eğer sıvı soğutmayı intake yapacaksam fanları radyötörün önüne koymam. Bu durumun çokta verimli olacacağını düşünmüyorum açıkcası. Üst, alt ve arka fanlar intake olursa, sıvı soğutma daha fazla temiz hava çeker diğer opsiyona göre. Ben sıvı soğutma harici tüm fanları intake yapayim en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…