durumunuz nedir malesef bugun benim başıma geldi geçen yıl almıştım ne yapcağımı hiç bilmiyorum anlamamda
Ürünü tüm bileşenleri içerisinde olacak şekilde kutulayın ve garantiye yollayın. Panel arızası kullanıcı hatası teşkil etmediği için sorunsuz garanti kapsamına giriyor ancak para iadesi konusu mağaza politikasına bağlı. Ya ürün değişimi ya da para iadesi olacak şekilde sorununu çözeceklerdir.

Şimdi kontrol ettim aynı çizgiden bende de var yeşil renkte görev çubugunun en alt kısmında. 6.07.2023 tarihinde İtopya'dan satın almıştım. Ne yapmamı önerirsiniz.

Dosya Ekleri

• IMG_20250425_095136.webp
    IMG_20250425_095136.webp
    677,9 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_20250425_095240.webp
    IMG_20250425_095240.webp
    666,8 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_20250425_095254.webp
    IMG_20250425_095254.webp
    743,3 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20250425_095312.webp
    IMG_20250425_095312.webp
    778,3 KB · Görüntüleme: 115
Şimdi kontrol ettim aynı çizgiden bende de var yeşil renkte görev çubugunun en alt kısmında. 6.07.2023 tarihinde İtopya'dan satın almıştım. Ne yapmamı önerirsiniz.

Ürününüzün 36 ay garantisi var, siz 21. aydasınız. Yani hala garanti kapsamında. Aldığınız gün gibi kutulayıp garantiye yollayın. Bende Asus bir monitörde olmuştu ve monitörün %50sini kapsadı çizgiler şu anda. Giderek çoğalacak ve sonra hiç kullanılmayacak hale gelecek. Kronik problemli bir model "G24F-2".

Aynı sorunu ben de yaşadım. Çizgiler giderek büyüdü ve sonunda görüntü tamamen kayboldu. Monitörü garantiye para iadesi almak için verdim. Yaklaşık 3 gün önce, inceleme sonrası, eğer panel değişimi yapılmazsa ürün değişimi yapacaklarını; ellerinde ürün olmadığı takdirde ise para iadesi yapacaklarını söylediler. Ben doğrudan para iadesi almak istiyorum" dediğimde ise, marka ile konuşun dediler.

Hocam son durum ne oldu bende yolladım garantiye İtopya'dan almıştım ne sonuç çıktı.

Aynı sorunu ben de yaşadım. Çizgiler giderek büyüdü ve sonunda görüntü tamamen kayboldu. Monitörü garantiye para iadesi almak için verdim. Yaklaşık 3 gün önce, inceleme sonrası, eğer panel değişimi yapılmazsa ürün değişimi yapacaklarını; ellerinde ürün olmadığı takdirde ise para iadesi yapacaklarını söylediler. Ben doğrudan para iadesi almak istiyorum" dediğimde ise, marka ile konuşun dediler.

Hocam son durum ne oldu bende yolladım garantiye İtopya'dan almıştım ne sonuç çıktı.
@CrayzBoy,
Monitörüm RMA servisinden para iade/değişim onayı aldı, panel değişimi yapılmadı. Para iadesinden vazgeçerek muadil bir ürünle değişim yapılmasını talep ettim. Bu talebimi, RMA servisten gelen belgeyi ve faturayı ekleyerek yaklaşık 30 gün önce [email protected] adresine e-posta yoluyla ilettim. Ancak bu süre içerisinde tarafıma herhangi bir geri dönüş yapılmadı. Yaklaşık 1 hafta önce Itopya'yı telefonla aradım, ancak net bir yanıt alamadım ve konu geçiştirildi. Açıkçası hâlâ bir dönüş bekliyorum.

Son düzenleme: