senuzulme

Üstün
Yer
İstanbul
Arkadaşlar alalı 1 yıldan biraz fazla oluyor. Ekrana herhangi bir temasta bulunmadım.

IMG_9541.webp

IMG_9543.webp

Görsellerde de gördüğünüz gibi en altta çizgiler oluşmuş. Ben de bugün fark ettim.

Bundan önce Samsung 144 Hz 24" Curved monitörüm de 2 yıllık kullanım süresini doldurduktan birkaç ay sonra, benzer belirtiler verip daha sonra panel arızası ile kökten hayata gözlerini yummuştu.

Bunu, ondan da temiz kullanmama rağmen neden oluştu, anlayamadım. Bildiğim kadarıyla kronik bir arızası da yok. Herhangi bir ayar da yapmadım.

Sistem bilgilerim:

Gigabyte G24F-2 Monitör

Ryzen 5 3600 İşlemci
RX 5600XT GPU
ASRock B450M Pro4 Anakart

Herkes patır patır bu monitörü alıyordu şimdi ayda 2-3 sefer arıza konuları açılmaya başlandı hepsi de panel arızası. Kronik sorunlu mu acaba?
Eğer öyle bir şey söz konusu ise ürünü satayım. Çünkü bildiğim kadarıyla panel değişimi yapılsa dahi pek sağlıklı olmuyor ve gene yüksek risk taşıyor.

Ürünü garantiye gönderin, panel arızalanmış. Başka da açıklaması yok zaten.
Bu tarz konularda garantiyi uygulama konusunda çok sorun çıkartıyorlar mı acaba? Monitörü çok dikkatli kullanmama rağmen benim panelde de sorun var. Şu an kullanmak durumundayım, ileride göndereceğim ama önden sorayım dedim

Bu tarz konularda garantiyi uygulama konusunda çok sorun çıkartıyorlar mı acaba? Monitörü çok dikkatli kullanmama rağmen benim panelde de sorun var. Şu an kullanmak durumundayım, ileride göndereceğim ama önden sorayım dedim
Aynı monitöre mi sahipsin? Eğer öyleyse direkt gönder çünkü ileride arızanın boyutu artabiliyor ve ekranın tamamen gitmesine neden oluyor.

Aynı monitöre mi sahipsin? Eğer öyleyse direkt gönder çünkü ileride arızanın boyutu artabiliyor ve ekranın tamamen gitmesine neden oluyor.
AOC marka monitör kullanıyorum, benim sizin sorununuzdan ziyade farklı biraz. Garantiye gönderdiğinizde değişim yaparlarsa haber verir misiniz? Merak ettim.

Aynı sorunu ben de yaşadım. Çizgiler giderek büyüdü ve sonunda görüntü tamamen kayboldu. Monitörü garantiye para iadesi almak için verdim. Yaklaşık 3 gün önce, inceleme sonrası, eğer panel değişimi yapılmazsa ürün değişimi yapacaklarını; ellerinde ürün olmadığı takdirde ise para iadesi yapacaklarını söylediler. Ben doğrudan para iadesi almak istiyorum" dediğimde ise, marka ile konuşun dediler.

Aynı sorunu ben de yaşadım. Çizgiler giderek büyüdü ve sonunda görüntü tamamen kayboldu. Monitörü garantiye para iadesi almak için verdim. Yaklaşık 3 gün önce, inceleme sonrası, eğer panel değişimi yapılmazsa ürün değişimi yapacaklarını; ellerinde ürün olmadığı takdirde ise para iadesi yapacaklarını söylediler. Ben doğrudan para iadesi almak istiyorum" dediğimde ise, marka ile konuşun dediler.
durumunuz nedir malesef bugun benim başıma geldi geçen yıl almıştım ne yapcağımı hiç bilmiyorum anlamamda