Gigabyte G24F-2 monitörde yatay çizgi var

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Benim de 2 yılı geçti ulaştınız mı servise?
Evet dun goturdum, degisim/iade karari verilmistir diye mail geldi gun icerisinde. Bugun Itopya'ya servis raporunu goturecegim bakalim ne olacak. Benim merak ettigim; urunu yaklasik 3 sene once aldim. Aldigim zamandaki fiyatla mi degerlendirecekler acaba? Oyle olmasi canimi sikar biraz.

Evet dun goturdum, degisim/iade karari verilmistir diye mail geldi gun icerisinde. Bugün İtopya'ya servis raporunu goturecegim bakalim ne olacak. Benim merak ettigim; urunu yaklasik 3 sene once aldim. Aldigim zamandaki fiyatla mi degerlendirecekler acaba? Oyle olmasi canimi sikar biraz.

Hocam aldıgınız zamanki fiyatla değerlendiriliyor ve muadil ürün yok diyerek iadeye yönlendiriyorlar maalesef 😒

Hocam aldıgınız zamanki fiyatla değerlendiriliyor ve muadil ürün yok diyerek iadeye yönlendiriyorlar maalesef 😒
Ayni monitorden (G24F-2) artik yokmus, sifir (kutusunu ben actim) G25F2 teklif ettiler kabul ettim.

Goruntu kalitesi (renkler, kontrast, ghosting olmamasi vs.) ayni, ek olarak 1 inc kadar daha buyuk ve 165 Hz yerine 200 Hz olmasi guzel oldu. He bir de ses kalitesi ne kadar kotu de olsa, acil durumlarda kullanabilecegim bir hoparlor eklenmis oldu, onceki modelde yoktu.

Ben surecten memnun kaldim. Sizin dediginiz gibi bir maduriyet bekliyordum acikcasi, sasirdim.

Ayni monitorden (G24F-2) artik yokmus, sifir (kutusunu ben açtım) G25F2 teklif ettiler kabul ettim.

Goruntu kalitesi (renkler, kontrast, ghosting olmamasi vs.) Ayni, ek olarak 1 inc kadar daha buyuk ve 165 Hz yerine 200 Hz olmasi guzel oldu. He bir de ses kalitesi ne kadar kotu de olsa, acil durumlarda kullanabilecegim bir hoparlör eklenmis oldu, onceki modelde yoktu.

Ben surecten memnun kaldim. Sizin dediginiz gibi bir maduriyet bekliyordum açıkçası, sasirdim.

Hayırlı olsun, o monitörü modellere görmüştüm güzel bir model.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt