G24F-2 modelinin kronik panel arızası mevcut.

Aynı kronik panel arızası Samsung'un birçok modelinde de mevcut.

Her iki markanın monitörünü de kullanmış biri olarak şu an Dell kullanıyorum, Gigabyte veya Samsung önermiyorum. Dell'den memnun gibiyim.

Uzak dur Mithat ağabey.
1759745266599.webp

@senuzulme, sorunlu modeller uzerinden butunuyle markalara camur atman garip. Her markanin sorunlu urunu oldugu gibi sorunsuz urunu de var. Konuda bahsi gecen urun ile alakali bilginizin olmadigini dusunuyorum.

Parlaklik, renk gamutu ve gecikme suresi bakimindan kotu bir monitor, onermem. Butce nedir?

@BerkayZ87, net bir bütçem yok. Sistemin borçlarını kapatmaya yakın bir monitör de alayım demiştim ucuzken, fazla inceleme bulamamıştım.
Ultra 7 265KF - RX 9070 sistemim var, FHD-2K 165-240 Hz arası bir şey almayı düşünüyorum.

@RecepBaltasiSevenInsan, fiyatına göre çözünürlük ve Hz olarak iyi, renkleri fena değil ama parlaklıktan ve gecikmeden patlamış biraz. Teşekkürler. Alternatif bulursam ona bakacağım.
Geçen aylarda birkaç kez benzer fiyata AG275QXN satılmıştı. Onun tepki hızı 120HZ AAA oyunculuk için labul edilebilir. 165Hz için de karanlık pikseller az olduğu sürece çok batırmıyor.
Belki yine indirime girer.