Fiyat/Çözünürlük/Hz olarak en iyisi geldi gözüme, kronigi var mı veya alınır mı? Ağırlıkta AAA oyunlar oynuyorum ama arada bir CS oynayınca da gözümüzü curutmesin
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Mithat fiyat iyi. Denenebilir ama İtopya iadede sorun çıkarmıyorsa. Bir de sen AAA oynamıyon ki bi tek CS oynuyon yalancı.
G24F-2 modelinin kronik panel arızası mevcut.
Aynı kronik panel arızası Samsung'un birçok modelinde de mevcut.
Her iki markanın monitörünü de kullanmış biri olarak şu an Dell kullanıyorum, Gigabyte veya Samsung önermiyorum. Dell'den memnun gibiyim.
Aynı kronik panel arızası Samsung'un birçok modelinde de mevcut.
Her iki markanın monitörünü de kullanmış biri olarak şu an Dell kullanıyorum, Gigabyte veya Samsung önermiyorum. Dell'den memnun gibiyim.
@senuzulme, kod adındaki minik bir farkla bile birçok şey değişiyor. O yüzden sormuştum aslında.
RecepBaltasiSevenInsan
Yetkin
@RecepBaltasiSevenInsan, fiyatına göre çözünürlük ve Hz olarak iyi, renkleri fena değil ama parlaklıktan ve gecikmeden patlamış biraz. Teşekkürler. Alternatif bulursam ona bakacağım.
@Mithat Berhan, Dün indirim konusunu açmıştım. Ağır ghosting sorunluymuş.
Fiyatına göre iyi bir monitör. Bu fiyata daha iyisi yok sanırsam.
- michaelscofield
- curved gigabyte monitör
- Forum: Sonlanan İndirim ve Kampanyalar
- Makaleler
- 50
@senuzulme, sorunlu modeller uzerinden butunuyle markalara camur atman garip. Her markanin sorunlu urunu oldugu gibi sorunsuz urunu de var. Konuda bahsi gecen urun ile alakali bilginizin olmadigini dusunuyorum.
Parlaklik, renk gamutu ve gecikme suresi bakimindan kotu bir monitor, onermem. Butce nedir?
Parlaklik, renk gamutu ve gecikme suresi bakimindan kotu bir monitor, onermem. Butce nedir?
@BerkayZ87, net bir bütçem yok. Sistemin borçlarını kapatmaya yakın bir monitör de alayım demiştim ucuzken, fazla inceleme bulamamıştım.
Ultra 7 265KF - RX 9070 sistemim var, FHD-2K 165-240 Hz arası bir şey almayı düşünüyorum.
Ultra 7 265KF - RX 9070 sistemim var, FHD-2K 165-240 Hz arası bir şey almayı düşünüyorum.
RecepBaltasiSevenInsan
Yetkin
Geçen aylarda birkaç kez benzer fiyata AG275QXN satılmıştı. Onun tepki hızı 120HZ AAA oyunculuk için labul edilebilir. 165Hz için de karanlık pikseller az olduğu sürece çok batırmıyor.@RecepBaltasiSevenInsan, fiyatına göre çözünürlük ve Hz olarak iyi, renkleri fena değil ama parlaklıktan ve gecikmeden patlamış biraz. Teşekkürler. Alternatif bulursam ona bakacağım.
Belki yine indirime girer.
UFO testi paylaşır mısın?
Alttaki video ve tepki süresi testi bu modelden beni biraz soğuttu.
Eki Görüntüle 148603
Biraz daha kullandıktan sonra monitörün 120Hz 10Bit çalışabildiğini fark ettim. Panel normalde 120Hz muhtemelen.
165Hz8bpc Medium Overdrive:
120Hz10bpc Medium Overdrive:
Yeni konular
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-