Arkadaşlar merhaba,

1.5 yıldır 2.el aldıgım ASUS ROG 3080'i kullanıyorum ve degıstırmek istiyorum. Sıfır almayi düsünüyorum sızce 4070 mi almalıyım yoksa baska onerınız var mı NVIDIA tarafından? Bütçem 30'a kadar cıkıyor.

Arkadaşlar merhaba,

1.5 yıldır 2.el aldıgım ASUS ROG 3080i kullanıyorum ve degıstırmek istiyorum. Sıfır almayi düsünüyorum sızce 4070 mi almalıyım yoksa baska onerınız var mı NVIDIA tarafından? Bütçem 30'a kadar cıkıyor.

5000 serisini bekleyebilirsin. 3080'den 4070'e geçmektense 5000 serisinden iyi bir GPU'ya yükseltme yapmak hem mantıklı olur hem de farkı daha çok hissedersiniz.

Ekran kartını satınca bütçeniz 30k oluyorsa beklemenizi, eğer ekran kartını satmadan 30k ise 3080'i satıp 4080 almanızı öneririm.
Ama siz her türlü bekleyin.

Hocam çok yüksek ihtimal önümüzdeki ay 5000 serisi duyurulacak ve Ocak gibi satışa çıkacak. Bekleyin daha güncel ve farkı daha çok hissedeceğiniz bir GPU'ya geçin.

Hocam çok yüksek ihtimal önümüzdeki ay 5000 serisi duyurulacak ve ocak gibi satışa çıkacak. Bekleyin daha güncel ve farkı daha çok hissedeceğiniz bir GPU'ya geçin.

Hocam evet ama su an parasal durumdan dolayı degerlendırmem gerekıyor, yanı 2 ay bekleyecek vaktım yok, o yuzden baslık açtım.