O halde bekleyin derim.
Detaylar
Kim cevapladı?EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Anladım, peki soruyu tekrar sorayım ekran kartını satınca mı 30k bütçeniz oluyor yoksa satmadan mı?Hocam evet ama su an parasal durumdan dolayı degerlendırmem gerekıyor, yanı 2 ay bekleyecek vaktım yok, o yuzden baslık açtım.
Hocam o zaman Ti Super veya Super düşünün.
Galax GeForce RTX 4070 Ti Super EX Gamer 1-Click OC V2 47UZM6MD7JDL 16 GB GDDR6X 256 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Galax GeForce RTX 4070 Ti Super EX Gamer 1-Click OC V2 47UZM6MD7JDL 16 GB GDDR6X 256 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Son düzenleyen: Moderatör:
teoxtigerboomer
Uzman
Anladım, peki soruyu tekrar sorayım ekran kartını satınca mı 30k bütçeniz oluyor yoksa satmadan mı?
Satınca 33, 34 oluyor dıyelım.
teoxtigerboomer
Uzman
Bana kalırsa 3080'den herhangi bir 4000 serisi karta geçilmemeli.
Hocam kart su an CoD oyununda 82 83 dereceyı goruyo.r 2K monıtorde oynuyorum, oyunda degılken 30 35'lerde. Yanı alıcı kisi ben alıp bakımlarını yaparım dedı, ben kartın içini de hiç acmadım, bu yuzden degıstırmek ıstıyorum, oyle dıyeyım.
Siz bilirsiniz hocam. Nvidia yarın yeni bir teknolojisini sadece 5000 serisi kartlarla sınırlandırırsa, Frame Genaration olayı gibi. O zaman canınız sıkılabilir. Ama illede geçeceğim derseniz en kötü geçeceğiniz kart 4070 Ti Super falan olsun ki değsin.Hocam kart su an CoD oyununda 82 83 dereceyı goruyo.r 2K monıtorde oynuyorum, oyunda degılken 30 35'lerde. Yanı alıcı kisi ben alıp bakımlarını yaparım dedı, ben kartın içini de hiç acmadım, bu yuzden degıstırmek ıstıyorum, oyle dıyeyım.
teoxtigerboomer
Uzman
Siz bilirsiniz hocam. NVIDIA yarın yeni bir teknolojisini sadece 5000 serisi kartlarla sınırlandırırsa, frame genaration olayı gibi. O zaman canınız sıkılabilir. Ama illede geçeceğim derseniz en kötü geçeceğiniz kart 4070 Ti super falan olsun ki değsin.
Pekı oyunda 82 83lerı goren kart ıcın beklesem, 1-2 ay daha oyun oynamak yakar mı kartı? Ne bıleyım cok prof degılım bu konuda
Pekı oyunda 82 83lerı goren kart ıcın beklesem, 1-2 ay daha oyun oynamak yakar mı kartı? Ne bıleyım cok prof degılım bu konuda) ıcını de acmak ıstemıyorum.
82-83 dereceden sorun olmaz. Ekran kartı aşırı ısındığı zaman saat hızını düşürüyor zaten. RTX5000 serisini beklemelisin.
teoxtigerboomer
Uzman
hocam bırısı 82 83 84 dereceyi goruyorsa oyunu acma kart yanar bıter erir vs. şeyler demıstı yanı boyel bır sey mumkun mu? 1-2 ay daha beklerım tabi orası ayrı. ama 1-2 ay daha sıkıntı olmaz kartta dıyosanız bekleyeyım. su an mesela dızı ızlıyorum 34 derece. COD BO6 oynarken 82 83 oluyor ama onu da soyleyeyım. elindeki kart'da çöp olur vs. dedikleri için korkudan böyle soruyorum acıkcası. cok da prof degılım bu konularda82-83 dereceden sorun olmaz. Ekran kartı aşırı ısındığı zaman saat hızını düşürüyor zaten. RTX5000 serisini beklemelisin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-