demjr

Becerikli
Arkadaşım ekran kartı alacak zamlardan önce ve açıkçası şu an bu iki ekran kartı arasında kaldık. Hangisini almalıyız sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi arasından ben reaper tercih ederdim. Ama biraz daha bütçe arttırıp bunu almaya çalışsın. Macun akma sorunlarından sonra Gigabyte'ye, rezalet yazılımıda cabası.

Gigabyte savunucusu olarak görünmek istemem ama alma sorunu dikey kullanımda mevcut sadece. Ama evet, var. Yazılım olarak da sadece RGB'sini kontrol edebiliyoruz başka bir şeyi yok. Tabii her zamanki gibi RGB programı kötü. SignalRGB kullanmak istedim ama hiçbir AMD kart destekli değil nedense.

PowerColor biraz daha uzun bir kart. soğutması daha iyidir muhtemelen. Daha ince bir kartmış, daha kötü muhtemelen. PowerColor daha ucuzmuş zaten. PowerColor alınır. Gigabyte'da buhar odası da var. Gigabyte tercih ederdim ben muhtemelen.

Son düzenleme:
Bizim millet hemen her konuda ne kadar pimpirikli. Gigabyte 9070XT kullanıcısıyım gayet memnunum, kart yük altında 330 watt güç tükettiği halde 60-61 dereceyi geçmiyor gayet serin çalışan bir model.

Ne üretici partnerlerden ne de AMD'den kaynaklanan herhangi bir kronik bir probleme sahip değil 9070 ailesi grafik kartları. Dolayısı ile hangisi daha uygun fiyatlı ise onu tercih etmekte yarar olduğu düşüncesindeyim zira ASUS TUF'dan XFX'e Pulse modellerine kadar hepsi başarılı.
9070XT modelleri açısından yine de fikir vermesi maksadı ile bu videoyu izleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim millet hemen her konuda ne kadar pimpirikli. Gigabyte 9070XT kullanıcısıyım gayet memnunum, kart yük altında 330 watt güç tükettiği halde 60-61 dereceyi geçmiyor gayet serin çalışan bir model.

Ne üretici partnerlerden ne de AMD'den kaynaklanan herhangi bir kronik bir probleme sahip değil 9070 ailesi grafik kartları. Dolayısı ile hangisi daha uygun fiyatlı ise onu tercih etmekte yarar olduğu düşüncesindeyim.

9070XT modelleri açısından yine de fikir vermesi maksadı ile bu videoyu izleyebilirsiniz.

Termal hamur akması hariç diyelim.