cakiiiiiii3
Uzman
Hocam yük bindirerek iyi yapmışlar zaten o sonradan kafama dank etti ama benim üstüne basa basa video attığım 2 oyun test edilmemiş ki açık açık takılıyor oyunlar hatta sizede atayım isterseniz izleyin bakın.Doğru olanı yapmışlar. Karta yük bindirmek için yüksek çözünürlük açmışlar. Sorun dediğiniz DX11 ve 9 sürücüleri ile alakalı. Bende RX 6600 XT ile aynı sorunu yaşamıştım. Sonradan Linux'un DXVK kullandığını öğrendiğim zaman sorunumun nasıl düzeldiğini anladım. Bu arada bende NVIDIA aldım.
Benimde inşallah bu sorunda sonum Nvidia olacak.
Doğru olanı yapmışlar. Karta yük bindirmek için yüksek çözünürlük açmışlar. Sorun dediğiniz DX11 ve 9 sürücüleri ile alakalı. Bende RX 6600 XT ile aynı sorunu yaşamıştım. Sonradan Linux'un DXVK kullandığını öğrendiğim zaman sorunumun nasıl düzeldiğini anladım. Bu arada bende NVIDIA aldım.
DXVK daha farklı. İşletim sistemi değiştirmenize gerek yok. Dosyayı indirip DX11 dosyalarıyla değiştirin yeterli olacaktır.
Yorumlarına baktım denenbilir fakat Nvidia benim tek çarem olacak. Yinede servise götüreceğim ve iade isteyeceğim.