Doğru olanı yapmışlar. Karta yük bindirmek için yüksek çözünürlük açmışlar. Sorun dediğiniz DX11 ve 9 sürücüleri ile alakalı. Bende RX 6600 XT ile aynı sorunu yaşamıştım. Sonradan Linux'un DXVK kullandığını öğrendiğim zaman sorunumun nasıl düzeldiğini anladım. Bu arada bende NVIDIA aldım.
Hocam yük bindirerek iyi yapmışlar zaten o sonradan kafama dank etti ama benim üstüne basa basa video attığım 2 oyun test edilmemiş ki açık açık takılıyor oyunlar hatta sizede atayım isterseniz izleyin bakın.
Benimde inşallah bu sorunda sonum Nvidia olacak.

Doğru olanı yapmışlar. Karta yük bindirmek için yüksek çözünürlük açmışlar. Sorun dediğiniz DX11 ve 9 sürücüleri ile alakalı. Bende RX 6600 XT ile aynı sorunu yaşamıştım. Sonradan Linux'un DXVK kullandığını öğrendiğim zaman sorunumun nasıl düzeldiğini anladım. Bu arada bende NVIDIA aldım.

DXVK daha farklı. İşletim sistemi değiştirmenize gerek yok. Dosyayı indirip DX11 dosyalarıyla değiştirin yeterli olacaktır.

Yorumlarına baktım denenbilir fakat Nvidia benim tek çarem olacak. Yinede servise götüreceğim ve iade isteyeceğim.

Hocam yük bindirerek iyi yapmışlar zaten o sonradan kafama dank etti ama benim üstüne basa basa video attığım 2 oyun test edilmemiş ki açık açık takılıyor oyunlar hatta size de atayım isterseniz izleyin bakın.
Benim de inşallah bu sorunda sonum NVIDIA olacak.

Dediğim gibi AMD'nin DX11 oyunlarına destek vermemesi ile alakalı sorun. NVIDIA'da da DX9 oyunlarının bir kısmında sorun var misal. Yeni ekran kartları her şeyi yeni olarak düşünüyorlar. Bu sebeple eskiye yönelik şeyleri ihmal ediyorlar.

Yorumlarına baktım denenbilir fakat Nvidia benim tek çarem olacak. Yinede servise götüreceğim ve iade isteyeceğim.
İade edip RTX 5060 almak zaten daha mantıklı. DLSS FG ile AMD'yi direkt 2'ye katlıyorsun. Üstüne Multi-FG açtığın zaman 4'e katlıyorsun.

Dediğim gibi AMD'nin DX11 oyunlarına destek vermemesi ile alakalı sorun. NVIDIA'da da DX9 oyunlarının bir kısmında sorun var misal. Yeni ekran kartları her şeyi yeni olarak düşünüyorlar. Bu sebeple eskiye yönelik şeyleri ihmal ediyorlar.

Sorun o maalesef. Siz hangi NVIDIA modeline geçtiniz? Ben 5060 Ti 8 GB düşünüyorum onda da siyah ekran sorunu gibi şeyler diyorlar kafam karışıyor artık.

Sorun o maalesef. Siz hangi NVIDIA modeline geçtiniz? Ben 5060 Ti 8 GB düşünüyorum onda da siyah ekran sorunu gibi şeyler diyorlar kafam karışıyor artık.
RTX 4060 var bende fakat önermem. Şu anda NVIDIA 5xxx serisi sürücü tarafında az çok sorunluymuş. Bu arada 4060 falan almayın. 5060 alın sonrasında düzeltirler zaten.

Sorun ekran kartından olmayabilir.
RTX 4060 var bende fakat önermem. Şu anda NVIDIA 5xxx serisi sürücü tarafında az çok sorunluymuş. Bu arada 4060 falan almayın. 5060 alın sonrasında düzeltirler zaten.
50 serisinde sürücü sorunu neredeyse hiç kalmadı. Sadece biraz performans artışına ihtiyaç var.

Son düzenleyen: Moderatör:
İade aldığım gibi direkt zaten. Süreç uzadıkça fiyatlarda artıyor. O çok sorun benim için. 5060 Ti 8 GB alacağım.
5060 TI 8 GB sizin için pişmanlık olabilir onun yerine 5060 8 GB alın daha iyi. Ama çok 5060 Ti istiyorsanız 16 GB versiyonunu almanız daha iyi olacaktır. İnceleme videosu:

Son düzenleyen: Moderatör: