shruux 37

Başarılı
Selamlar,

Geçenlerde bu anakart karşıma çıktı ve tasarımı nedense çok hoşuma gitti. Fiyatı nedense uygun gibi geldi, bu anakart alınır mı? Güncel olarak Pro B650M-P kullanıyorum. Sistemim için biraz geri bir anakart olduğunu hissediyorum. Sistemim R5 9600X, RTX 5070 Ti, 32 GB 6400 MHz. Bir dönem bu X800 anakartlar da işlemci yakma muhabbeti vardı bu kartta yaşanır mı?

Selamlar,

Geçenlerde bu anakart karşıma çıktı ve tasarımı nedense çok hoşuma gitti. Fiyatı nedense uygun gibi geldi, bu anakart alınır mı? Güncel olarak Pro B650M-P kullanıyorum. Sistemim için biraz geri bir anakart olduğunu hissediyorum. Sistemim R5 9600X, RTX 5070 Ti, 32 GB 6400 MHz. Bir dönem bu X800 anakartlar da işlemci yakma muhabbeti vardı bu kartta yaşanır mı?

Oyun için mi alacaksınız? Oyun için Gigabyte B850M Force veya Asus Prime B850M-K öneririm.

Selamlar,

Bu modelden Asus Rog b850 Neo modeline geçicem gigaybtdan uzak durun

X800 anakartlar da işlemci yakma muhabbeti vardı bu kartta yaşanır mı?

İşlemci yakma sorunu çok geride kaldı. Aorus modelinde o tarz sorunlar yok. X serisi giriş seviyesi kart. Tasarımı güzel. Display hata gösterge ekranında bug var, sürekli bir hata kodu verir, sisteme zararı olmaz, hata kodu yerine sıcaklık değeri atayıp kullanabilirsin. Firmware kaynaklı EZ Debug LED'i de takılı kalıyor, güncelleme ile düzeltilebilir. @Halonun düzelmedi. 6 layer PCB yani 6 katmanlı bir kart. ASUS B850M-K da alabilirsin. 1dcp denmesinin sebebi 2 RAM slotu olmasıdır, veri yolu daha kısadır, sinyal bütünlüğü çok iyidir, RAM ayar konusunda çok başarılı bir kattır, alacağın Aorus'dan daha agresif bir model, BIOS olarak da daha stabil. Aorus alacaksanız düz modelini almayın e modelini alın. Alternatif çok. Şu an B850 Neo da alabilirsin, yeni çıktı 8 layer PCB, BIOS'u da gelişmiş. Aorus'dan daha iyi olur.