Videonun sonunda sistemin reset atarken takıldığını söyledim. İncelemede de dahili GPU'nun kapatılmadığını söylemiş ve eksi vermiştim.
Türkiye'de Gigabyte anakartlardaki Secure Boot Brick sorunuyla ilgili video yapan tek kişi benim, eğer bilmiyorsanız. Takip ettiğinizi düşündüğüm başka hiçbir YouTuber bahsetmedi hasıraltı etti.
X870E Elite anakartı aldım 1-2 hafta önce , cihaz hoşuma gitti. Sorunlardan birini bahsettiniz yazasım geldi İlk kurduğum da Kod 15 hata kodunu bende yaşadım.
Windows 10 için Wireless sürücüsünü bulamadım maalesef. Reddit dahil araştırdım. Linux kullananlar çözüm bulmuş ancak Windows 10 kullanıcısı olarak kuramayacağız sanırım Wireless sürücüsünü.
ASUS TUF Gaming B850-Plus sitesindeki Windows 10 sürücüsü, benim Anakart'taki Wi-Fi ile aynı Realtek RTL8922AE
Windows 10 için kuracaklar oradan indirip kurabilir sorunsuz şekilde Gigabyte X870E kurdum.
Windows 10 kullanıyorum. Windows 11'de sürücü çalışıyor ancak 10 için desteğini bulamadım sadece. World of Warcraft 2H24'de sıkıntı çıkarıyor ondan dolayı Windows 10 döndüm.