Çözüldü Gigabyte X870 AORUS ELITE WIFI7 ICE Windows 10 WiFi sürücüsü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ramowarr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 582
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ramowarr

Uzman
X870E Elite anakartı aldım 1-2 hafta önce , cihaz hoşuma gitti. Sorunlardan birini bahsettiniz yazasım geldi İlk kurduğum da Kod 15 hata kodunu bende yaşadım.

Windows 10 için Wireless sürücüsünü bulamadım maalesef. Reddit dahil araştırdım. Linux kullananlar çözüm bulmuş ancak Windows 10 kullanıcısı olarak kuramayacağız sanırım Wireless sürücüsünü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
ASUS TUF Gaming B850-Plus sitesindeki Windows 10 sürücüsü, benim Anakart'taki Wi-Fi ile aynı Realtek RTL8922AE
Windows 10 için kuracaklar oradan indirip kurabilir sorunsuz şekilde Gigabyte X870E kurdum.
Windows 11 sürücüsünü denediniz mi? Uyması lazım.

Windows 10 kullanıyorum. Windows 11'de sürücü çalışıyor ancak 10 için desteğini bulamadım sadece. World of Warcraft 2H24'de sıkıntı çıkarıyor ondan dolayı Windows 10 döndüm.

Donanım kimliğini paylaşır mısınız?

Kod:
PCI\VEN_10EC&DEV_8922&SUBSYS_892210EC&REV_01
PCI\VEN_10EC&DEV_8922&SUBSYS_892210EC
PCI\VEN_10EC&DEV_8922&CC_028000
PCI\VEN_10EC&DEV_8922&CC_0280

Buyurun dediğim gibi sadece Windows 10 için destek arıyorum hiçbir yerde sürücü desteği bulamadım.
Realtek 8922AE

Dosya Ekleri

• 2025-06-21_11-50-26.webp
    21 KB · Görüntüleme: 87
Evet Windows 10 için bir sürücü yok, Windows 11 sürücüsünü aygıt yöneticisinde sürücü güncelleme kısmından göstererek denediniz mi?

Evet Windows 10 için bir sürücü yok, Windows 11 sürücüsünü aygıt yöneticisinde sürücü güncelleme kısmından göstererek denediniz mi?

Evet denedim manuel olarak. Windows 10 için yok sanırım.

Orada ne gibi bir hata veriyor?

Orada ne gibi bir hata veriyor?

Manuel olarak kurduğumda ve setup şeklinde kurduğumda hatalar bunlar, ikisinde de işletim sistemli hata var.

Evet Model'deki Wi-Fi, ancak Windows 10 desteklemiyor sürücüleri bayağı denedim.

Dosya Ekleri

• manuel.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 85
  • setup.webp
    79,4 KB · Görüntüleme: 79
Manuel olarak kurduğumda
Manuel kurmamışsınız. Kurulu olmayan sürücünün ekran görüntüsünü paylaşıyorsunuz. İkinci paylaştığınız da zaten manuel kurulum değil.

Manuel kurulumu bu videodan öğrenebilirsiniz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…