Çözüldü Gigabyte X870 AORUS ELITE WIFI7 ICE Windows 10 WiFi sürücüsü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ramowarr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 582
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ramowarr

Uzman
X870E Elite anakartı aldım 1-2 hafta önce , cihaz hoşuma gitti. Sorunlardan birini bahsettiniz yazasım geldi İlk kurduğum da Kod 15 hata kodunu bende yaşadım.

Windows 10 için Wireless sürücüsünü bulamadım maalesef. Reddit dahil araştırdım. Linux kullananlar çözüm bulmuş ancak Windows 10 kullanıcısı olarak kuramayacağız sanırım Wireless sürücüsünü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
ASUS TUF Gaming B850-Plus sitesindeki Windows 10 sürücüsü, benim Anakart'taki Wi-Fi ile aynı Realtek RTL8922AE
Windows 10 için kuracaklar oradan indirip kurabilir sorunsuz şekilde Gigabyte X870E kurdum.

Ben inf dosyasını sağ tıkla yükle yapmıştım. Sizin belirttiğiniz üzere Inf dosyasını manuel şekilde Aygıt Yöneticisi'nden manuel şekilde denedim sürücüyü görmedi yine maalesef.
Zaten Windows 10 için bu sürücü yok pes ettim. Reddit vs her yerde araştırdım yok gibi.

ASUS TUF Gaming B850-Plus sitesindeki Windows 10 sürücüsü, benim Anakart'taki Wi-Fi ile aynı Realtek RTL8922AE
Windows 10 için kuracaklar oradan indirip kurabilir sorunsuz şekilde Gigabyte X870E kurdum.

Çözüm

Evet sizin Wi-Fi kartı farklıymış benimki Realtek. Bu arada, Aygıt yöneticisindeki iki hata, Biri chipset yükleyerek diğeri de Asmedia 4.0 USB driver yükleyerek oluyor, haberiniz olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…