Yavuz59

Becerikli
Merhaba, Gigabyte X870E Aorus Elite WI-FI7 anakartımda kimi zaman 08 kimi zaman A0 kimi zaman ise 01 kodu alıyorum Debug LED'lerinde. Ne anlama geliyor bunlar ve bunları kapatmamın bir yolu var mı?

Merhaba, Gigabyte X870E Aorus Elite WI-FI7 anakartımda kimi zaman 08 kimi zaman A0 kimi zaman ise 01 kodu alıyorum Debug LED'lerinde. Ne anlama geliyor bunlar ve bunları kapatmamın bir yolu var mı?
01 = her şey çok güzel, POST tamam
08 = anlamsız, çıkarsa önemseme.
A0 = IDE kurulumu başladı, yani POST aşamasından bahsediyor. Sorun yok.

01 = her şey çok güzel, POST tamam
08 = anlamsız, çıkarsa önemseme.
A0 = IDE kurulumu başladı, yani POST aşamasından bahsediyor. Sorun yok.
Hocam yalan yok 01 hatasıyla ilk defa Forza 5'e girince karşılaştım. Bilgisayarı ilk açtığımda 08 yazıyor genelde, yeniden başlattıktan sonra ise bu A0'a dönüşüyor. A0 yazdıktan sonrada bilgisayar çalıştığı sürece A0 yazmaya devam ediyor. Normal midir bu?

Hocam yalan yok 01 hatasıyla ilk defa Forza 5'e girince karşılaştım. Bilgisayarı ilk açtığımda 08 yazıyor genelde, yeniden başlattıktan sonra ise bu A0'a dönüşüyor. A0 yazdıktan sonrada bilgisayar çalıştığı sürece A0 yazmaya devam ediyor. Normal midir bu?
A0 aslında BIOS ile işlem tamam, OS'a geçiriyorum demek. Yani BIOS tüm her şeyi halletti, artık iş Windows'un diye belirtiyor. Bir sorun yok yani. Windows çalışıyor demenin bilgisayar şekli bu.