Kusura bakmayın çok fazla insanla konuşuyorum unutmuşum. Önemli değilse x870 şart değil hocam. 5080 ve 9800x3d'yi kaldırabilecek güçte bir b850 işimi görür benim.Bunu daha önce de konuştuk. Önemli bir şey değil. X870E-E iyi ama.
Kusura bakmayın çok fazla insanla konuşuyorum unutmuşum. Önemli değilse x870 şart değil hocam. 5080 ve 9800x3d'yi kaldırabilecek güçte bir b850 işimi görür benim.Bunu daha önce de konuştuk. Önemli bir şey değil. X870E-E iyi ama.
Zaten Aorus X870E ile B850'ler aynı fiyat. Alacaksanız Gigabyte'ı da alabilirsiniz.Kusura bakmayın çok fazla insanla konuşuyorum unutmuşum. Önemli değilse x870 şart değil hocam. 5080 ve 9800x3d'yi kaldırabilecek güçte bir b850 işimi görür benim.
O halde anakartı gigabyte olarak tutuyorum. Diğer parçalar iyi midir ? Psu ve kasa dışındakiler yani. Ekran kartı modeline de bir el atarsanız sevinirim hocam.Zaten Aorus X870E ile B850'ler aynı fiyat. Alacaksanız Gigabyte'ı da alabilirsiniz.
Gamerock gayet iyi bir model. En mantıklısı o. RAM vs de iyi. Tek AiO değişebilir o kadar.O halde anakartı gigabyte olarak tutuyorum. Diğer parçalar iyi midir ? Psu ve kasa dışındakiler yani. Ekran kartı modeline de bir el atarsanız sevinirim hocam.