Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Olgun Muhçu

Uzman
Hayırlı forumlar. Anakartımın anteni düzenli şekilde çalışmıyor. Şu an yapmam gereken hiçbir güncelleme yok; ne Windows tarafında, ne de Gigabyte tarafında. Önceden Wi-Fi ve Bluetooth gittiğinde güncellemelere bakıyordum ve oluyordu yaptıktan sonra sıkıntısız çalışıyordu. Şimdi ise gitti ve hiçbir şekilde düzeltemiyorum. Defalarca anteni tak çıkar yaptım, defalarca bilgisayarı yeniden başlattım hiçbir şekilde düzelmedi. Nasıl düzeltebilirim?

Hayırlı forumlar. Anakartımın anteni düzenli şekilde çalışmıyor. Şu an yapmam gereken hiçbir güncelleme yok; ne Windows tarafında, ne de Gigabyte tarafında. Önceden Wi-Fi ve Bluetooth gittiğinde güncellemelere bakıyordum ve oluyordu yaptıktan sonra sıkıntısız çalışıyordu. Şimdi ise gitti ve hiçbir şekilde düzeltemiyorum. Defalarca anteni tak çıkar yaptım, defalarca bilgisayarı yeniden başlattım hiçbir şekilde düzelmedi. Nasıl düzeltebilirim?

Aygıt yöneticisinde ünlem işareti var mı kontrol et kablonun sağlamlığını da kontrol et gevşek olmasın asla sürcüyü tekrar kontrol et https://www.intel.com/support/wireless
Hala görünmüyorsa bozulmuş demektir ama önce emin ol denemeleri yap.

Aygıt yöneticisinde ünlem işareti var mı kontrol et kablonun sağlamlığını da kontrol et gevşek olmasın asla sürcüyü tekrar kontrol et https://www.intel.com/support/wireless
Hala görünmüyorsa bozulmuş demektir ama önce emin ol denemeleri yap.

Sürücüyü silip tekrar kurmanızı tavsiye edeceğim. Genelde işe yarayan bir çözümlemedir.

Hocam çözdüm teşekkürler hepinize düzeltiyordum şu an çözüldü diye.

Nasil cozdugunuzu de paylasirsaniz konuya bakan kisiler faydalanabilir.
Aygıt Yöneticisi üzerinden Intel Wi-Fi ünlem işaretindeydi. Aşağıdaki video yardımıyla donanım kimliğini buldum ve direkt arattım karşıma Intel'in sitesi çıktı oradan Windows indirmesini seçip kurulumu yaptım ve sorunum çözüldü.

Çözüm