GigaFiber kutusu ne zaman aktif olur?

Evet canlı olarak yazışma mevcut.

O zaman beklemekten başka çaren yok, müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorsan gelmelerini bekleyeceksin. İstanbul'da olsan genel merkezleri orada git konuş derdim de Bursa'da bir binaları yok gibi.

O zaman beklemekten başka çaren yok, müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorsan gelmelerini bekleyeceksin. İstanbul'da olsan genel merkezleri orada git konuş derdim de Bursa'da bir binaları yok gibi.

Canlı desteğe mesajda atamıyorum asistan.turk.net bağlantıyı beklenmedik şekilde kapattı. Diye uyarı geliyor.

Canlı desteğe mesajda atamıyorum asistan.turk.net bağlantıyı beklenmedik şekilde kapattı. Diye uyarı geliyor.

Techolay üzerinden yardım alabileceğim TurkNet çalışanı var mı? Çünkü sadece eve kablo çekilmesi kaldı.

Bursa'da oturuyorum.

En son aradığımda bölgeseler çalışmalar bitince aktif olacağını söylediler.

Aynı şehirdeyiz, bana TT'nin fiberi geldi, vay arkadaş şansa bak. Ne olurdu bize de TürkNet gelseydi.

Osmangazi Demirtaş mahallesine de gelse çok iyi olurdu. Türk Telekoma mecburum.

orada planlı bir türknet alt yapı çalışma yok ondan kaynaklı

TurkNet'in planlı çalışmalarını görebileceğimiz bir yer var mı peki? Bir de bu TT fiber gelen yere ilerleyen zamanlarda TürkNet'de gelebilir mi, aynı yerde 2 fiber birden olur mu yani, yoksa TT'ye mi kaldık?

TurkNet'in yayınladığı resmi GigaFiber kutusunun aktif olma süresi 6-8 haftadır. Ama bundan daha kısa veya daha uzun da sürebiliyor.

Benim kutunun aktif olması 21 gün sürmüştü, yani 3 hafta.

Bursa'da oturuyorum.

En son aradığımda bölgeseler çalışmalar bitince aktif olacağını söylediler.
Hocam ben de Bursa'dayım da, siz hangi bölgedesinis? Hangi bölgede 1 gbit var acaba?
Bir başvuru yaptınız mı yoksa durduk yerde mi gelip taktılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…