O zaman beklemekten başka çaren yok, müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorsan gelmelerini bekleyeceksin. İstanbul'da olsan genel merkezleri orada git konuş derdim de Bursa'da bir binaları yok gibi.
Detaylar
Kim cevapladı?6447
Başarılı
O zaman beklemekten başka çaren yok, müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorsan gelmelerini bekleyeceksin. İstanbul'da olsan genel merkezleri orada git konuş derdim de Bursa'da bir binaları yok gibi.
Canlı desteğe mesajda atamıyorum asistan.turk.net bağlantıyı beklenmedik şekilde kapattı. Diye uyarı geliyor.
Canlı desteğe mesajda atamıyorum asistan.turk.net bağlantıyı beklenmedik şekilde kapattı. Diye uyarı geliyor.
Techolay üzerinden yardım alabileceğim TurkNet çalışanı var mı? Çünkü sadece eve kablo çekilmesi kaldı.
emilbreivik 41
Başarılı
Bursa'da oturuyorum.
En son aradığımda bölgeseler çalışmalar bitince aktif olacağını söylediler.
Aynı şehirdeyiz, bana TT'nin fiberi geldi, vay arkadaş şansa bak. Ne olurdu bize de TürkNet gelseydi.
6447
Başarılı
Aynı şehirdeyiz, bana TT'nin fiberi geldi, vay arkadaş şansa bak. Ne olurdu bize de TurkNet gelseydi.
Hangi mahalledesin ben yıldırımdayım. Ankara caddesine 0 oturuyorum.
emilbreivik 41
Başarılı
Hangi mahalledesin ben yıldırımdayım. Ankara caddesine 0 oturuyorum.
Ben de Yıldırımdayım. Yavuzselim mahallesi. Bizim ev de direkt cadde üstü.
6447
Başarılı
orada planlı bir türknet alt yapı çalışma yok ondan kaynaklıBen de Yıldırımdayım. Yavuzselim mahallesi. Bizim ev de direkt cadde üstü.
emilbreivik 41
Başarılı
orada planlı bir türknet alt yapı çalışma yok ondan kaynaklı
TurkNet'in planlı çalışmalarını görebileceğimiz bir yer var mı peki? Bir de bu TT fiber gelen yere ilerleyen zamanlarda TürkNet'de gelebilir mi, aynı yerde 2 fiber birden olur mu yani, yoksa TT'ye mi kaldık?
Hocam ben de Bursa'dayım da, siz hangi bölgedesinis? Hangi bölgede 1 gbit var acaba?Bursa'da oturuyorum.
En son aradığımda bölgeseler çalışmalar bitince aktif olacağını söylediler.
Bir başvuru yaptınız mı yoksa durduk yerde mi gelip taktılar?