Biraz heyecanlıyım bu konuda. Yaklasık 3-4 hafta önce takıldı. GigaFiber kutusunda sanırım dışarıdan gelen kablo sonlandırılmış ancak henüz altyapı sorgulama da gözükmüyor. Sizce ne durumda? Kaç hafta daha beklemem gerekir?
Detaylar
Kim cevapladı?Herkeste değişiyor bende 3-4 ay içinde açıldı. Mahalle/İlçe'de ki altyapı çalışmaları bitince toplu olarak açılıyor.
Ya muhtemelen henüz mahalle için saha dolabı çalışmaları bitmedi bundan kaynaklı olabilir. Bu arada 8 adet boş port bulunuyor ancak 12 daire var binada. Neden böyle az port koyuyorlar anlamıyorum.Herkeste değişiyor bende 3-4 ay içinde açıldı. Mahalle/İlçe'de ki altyapı çalışmaları bitince herkeste toplu olarak açılıyor.
1-2 hafta çoktan geçti hocam. Adresime yakın arkadaşıma da geldi onlara da 3 ay içinde aktif oldu.Hocam öncelikle şimdiden h.o . Normalde takıldıktan 1-2 hafta içinde geliyor genelde. Müşteri hizmetlerini arayıp biraz darlarsanız, getirin fiberi size geçeceğiz gibisinden.
Sen bir an önce dairene kablo çektirmeye bak, müşteri hizmetlerini arada ara durum nedir diye sor. Boşta kalma sonraYa muhtemelen henüz mahalle için saha dolabı çalışmaları bitmedi bundan kaynaklı olabilir. Bu arada 8 adet boş port bulunuyor ancak 12 daire var binada. Neden böyle az port koyuyorlar anlamıyorum.
Müşteri hizmetlerini arayıp darlasam bile ne yapabilcekler ki? En fazla şuan işlemler devam ediyor diyip kapatırlar.Sen bir an önce dairene kablo çektirmeye bak, müşteri hizmetlerini arada ara durum nedir diye sor. Boşta kalma sonra![]()
Destek derken uygulamada mı? Yoksa müşteri hizmetleri mi?Ben geldiğimde kutu vardı ama açılmamıştı, hem destekten hem forumdan darladım. 2 gün içinde ekip gelip kutuya sinyali açtı. Ertesi gün de farklı bir ekip gelip kurulumu yaptı. Kabloyu da daireye kadar kendileri çektiler.
klaizee
Yetkin
Uygulamadan evet, genelde yazdıktan sonra 30dk içinde arıyorlar zaten. Bir de kendi forumları.Destek derken uygulamada mı? Yoksa müşteri hizmetleri mi?
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
GigaFiber'in normal fiberden farkı ne oluyor?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet