Yer
C:/
Biraz heyecanlıyım bu konuda. Yaklasık 3-4 hafta önce takıldı. GigaFiber kutusunda sanırım dışarıdan gelen kablo sonlandırılmış ancak henüz altyapı sorgulama da gözükmüyor. Sizce ne durumda? Kaç hafta daha beklemem gerekir?

20251212_193713.webp

Hocam öncelikle şimdiden h.o . Normalde takıldıktan 1-2 hafta içinde geliyor genelde. Müşteri hizmetlerini arayıp biraz darlarsanız, getirin fiberi size geçeceğiz gibisinden.

Herkeste değişiyor bende 3-4 ay içinde açıldı. Mahalle/İlçe'de ki altyapı çalışmaları bitince herkeste toplu olarak açılıyor.
Ya muhtemelen henüz mahalle için saha dolabı çalışmaları bitmedi bundan kaynaklı olabilir. Bu arada 8 adet boş port bulunuyor ancak 12 daire var binada. Neden böyle az port koyuyorlar anlamıyorum.

Hocam öncelikle şimdiden h.o . Normalde takıldıktan 1-2 hafta içinde geliyor genelde. Müşteri hizmetlerini arayıp biraz darlarsanız, getirin fiberi size geçeceğiz gibisinden.
1-2 hafta çoktan geçti hocam. Adresime yakın arkadaşıma da geldi onlara da 3 ay içinde aktif oldu.

Ya muhtemelen henüz mahalle için saha dolabı çalışmaları bitmedi bundan kaynaklı olabilir. Bu arada 8 adet boş port bulunuyor ancak 12 daire var binada. Neden böyle az port koyuyorlar anlamıyorum.
Sen bir an önce dairene kablo çektirmeye bak, müşteri hizmetlerini arada ara durum nedir diye sor. Boşta kalma sonra :D

Ben geldiğimde kutu vardı ama açılmamıştı, hem destekten hem forumdan darladım. 2 gün içinde ekip gelip kutuya sinyali açtı. Ertesi gün de farklı bir ekip gelip kurulumu yaptı. Kabloyu da daireye kadar kendileri çektiler.

Ben geldiğimde kutu vardı ama açılmamıştı, hem destekten hem forumdan darladım. 2 gün içinde ekip gelip kutuya sinyali açtı. Ertesi gün de farklı bir ekip gelip kurulumu yaptı. Kabloyu da daireye kadar kendileri çektiler.
Destek derken uygulamada mı? Yoksa müşteri hizmetleri mi?