Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
Gigafiber İstiyorum- Fiber Altyapı - Turknet
Dünya hızında internete kavuşmak için hemen sayfamızı ziyaret edip talebinizi bırakın, mahallenizi zirveye taşıyacak ilk adımınızı atın!
Buradan GigaFiber için formu doldurarak talebinizi iletebilirsiniz. Ücretsizdir. Formu doldurduğunuzda ilk 3 ay %50 indirimli abonelik fırsatı sunuluyor. Bu fırsat 31 Aralık 2025'e kadar geçerli.
Gigafiber İstiyorum- Fiber Altyapı - Turknet
Dünya hızında internete kavuşmak için hemen sayfamızı ziyaret edip talebinizi bırakın, mahallenizi zirveye taşıyacak ilk adımınızı atın!www.turk.net
Buradan GigaFiber için formu doldurarak talebinizi iletebilirsiniz. Ücretsizdir. Formu doldurduğunuzda ilk 3 ay %50 indirimli abonelik fırsatı sunuluyor.
Teşekkür ederim. Ama bu direkt olacak bir şey değil, değil mi? Onaylanması lazım ilk önce.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 62
GigaFiber altyapısının gelmesi direkt olan bir şey değil. Talep toplandıktan sonra TurkNet önce bölgedeki ilgiyi değerlendiriyor, sonra fizibilite çalışmaları yapıyor. Uygun görülürse planlamaya alınıyor ama bu süreç biraz zaman alabiliyor. Genelde birkaç ayı bulabiliyor. Yani formu doldurmak ya da dilekçe vermek ücretsiz ama altyapının gelip gelmeyeceği ve ne zaman geleceği tamamen TurkNet'in kararına ve planlamasına bağlı. Süreci hızlandırmak için binaca toplu başvuru yapmak faydalı olabilir.Teşekkür ederim. Ama bu direkt olacak bir şey değil, değil mi? Onaylanması lazım ilk önce.
Son düzenleyen: Moderatör:
ankaraHangi şehirdesiniz? Küçük şehirlerdeyseniz pek geleceğini de sanmıyorum en azından birkaç yıl içinde.
yskaplan
Uzman
https://techolay.net/sosyal/konu/turknet-gigafiber-altyap-haritas.96546/ Tüm Türkiyede mevcut altyapıların bulunduğu bölgeler bu konudaki haritada işaretli.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-