35gvm78

Üstün
Makaleler
2
Yer
İzmir
Merhaba, şu anda evde VIPNet 100 megabit simetrik tarifeyi 350 TL'ye kullanıyorum. Geçen ay GigaFiber kutuları takıldı ve bugün aktif edildi. İlk 3 ay 99, sonra 950 TL olacak. Sizce aradaki farka değer mi, yoksa şu anki operatörde kalmak daha mantıklı mı? Fikirlerinizi merak ediyorum.

Teşekkürler.

Güncel durumda ödediğin 100 Mbps simetrik fiyatı çok iyiymiş. Konunun açıldığı kategoriye bakarak, şayet TurkNet kendi altyapısından GigaFiber veriyorsa mantıklı. Çünkü TurkNet kendi altyapısında simetrik veriyor. Aksi halde, başka altyapıdan veriyorsa düşünülür.

Güncel durumda ödediğin 100 Mbps simetrik fiyatı çok iyiymiş. Konunun açıldığı kategoriye bakarak, şayet TurkNet kendi altyapısından GigaFiber veriyorsa mantıklı. Çünkü TurkNet kendi altyapısında simetrik veriyor. Aksi halde, başka altyapıdan veriyorsa düşünülür.
İkisi de kendi altyapısını muhtemelen ilk 3 ay kullanır, sonra iptal ettirebilirim TurkNet'i.

Turknet 1000/1000, vipnet 100/100

Güzel kardeşim o 1000 Mbps dediği kablolu internetten alacağın hız, ona göre alıyorsan al. Wi-Fi üzerinde ulaşabileceğin hız, yaklaşık 800 Mbps falan.

1000 mbpslik iş yapmıyorum diyorsan pekte gerek yok. Stabilite daha önemli şuan ve Türknette bir sorun var şu sıralar.