Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen gelip yanlış bilgi içeren, sahtekarlık amaçlı konu açarsan tabii ki bu kadar tepki yersin. Bana neden beğenmedim attın? Ben sana bir şey demedim halbuki şimdiye kadar.

Uzaması gereken kişi sizsiniz. @Silinen üye hocama hiçbir şekilde "uza, lan" gibi argo kelimeler kullanamazsın. Hakkın yok buna tamam mı?

Bir de madalya taksınlar diyor ya, yarabbim sen bana şükür ver de hakaret etmeyeyim.

Sinek gibi? Maşallah çok fazla hakaret ediyorsunuz.

Hakaret etme vol 3. Sanane lanmış. Kendine sakla o bağışı.

Hiçbir şekilde konudan hiçbir üyeyi kovamazsın.

Yaptığın hakaretler, tehditler falan filanı bırak açtığın sahte, gırgır şamata niyetinde olsun denilerek konudaki davranışlarınızın tamamından ötürü kötü adam oldun.

Konudaki tüm mesajların saçma.

Heh bir de copy-paste konu. Hadi bakalım :)

Yazım kurallarına uymak istemiyorsanız güle güle, Türkçemize sahip çıkmak istemiyorsanız yallah başka forumlara. Zaten bu forumu da hak etmiyorsunuz.

Sizin bir tedavi almanız lazım. Kesinlikle.

Siz Techolay'a üye olduktan sonra kuralları okumadınız mı gerçekten?
Teşekkür ederim hocam beni savunduğunuz için.

• Beğendim
İfadeler: 144
Ben bu konunun ne olduğunu anlamadım. Baştan anlatır mısınız?
Arkadaşımız format atmayı yanlış bilgilerle öneriyor sonra konunun gırgır şamata, moderasyonu deneme amaçlı olduğunu açıklayınca linç yedi, linçlemeyi beğenmedi ve hakarete başvurdu.

Teşekkür ederim hocam beni savunduğunuz için.
Sadece seni değil fark ettiysen tüm konudaki arkadaşları korumaya çalıştım.

Yarın ciddi anlamda hikâyeme dönüyorum. Umarım yazabilirim. Şans dileyin.

Arkadaşımız format atmayı yanlış bilgilerle öneriyor sonra konunun gırgır şamata, moderasyonu deneme amaçlı olduğunu açıklayınca linç yedi, linçlemeyi beğenmedi ve hakarete başvurdu.

Sadece seni değil fark ettiysen tüm konudaki arkadaşları korumaya çalıştım.
Fark ettim hocam, çok teşekkürler.

• Beğendim
Hacı böyle çözüm mü olur? Tanrıya dua etsem belki havadan kafama telefon düşse daha mantıklı bir çözüm olur bu ne böyle.

İlk önce sistem arayüzü ile kullanılan telefon etme uygulamasının verileri temizlenir sorun büyük ihtimalle çözülür eğer çözülmez ise gereksiz uygulamalar temizlenir telefon rahatlatılır böylece arama geldiğinde telefonun kafası karışmaz.
Hocam aynısını siz de söylemiştiniz diye hatırlıyorum ama 💀

• Muhteşem
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.