- Makaleler
- 7
@Emile A239 sorun nedir 
Python ile neler yapabilirim nasıl bir uygulama yapabilirim.
Makine öğrenimi, veri bilimi, analitik. Ama bu işin çok sonraki aşamaları bence.Öyle kişisel için zırt pırt. Veya back end. Başka aklıma gelmiyor.
Unutmuşum, özür dilerim.Makine öğrenimi. Ama bu işin çok sonraki aşamaları bence.
Hocam yanlış hatırlamıyorsam Python bir dilin çekirdeği/temeli üstüne kuruluydu. C ve C++ diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir.
Python önerdik diye programlamadan anlamıyor muyuz? Nasıl bir genellemedir bu arkadaş? Başlangıç için çoğu zaman Python öneriliyor, hatta okulda bunun eğitimini alıyordum. Arada HTML falan da var ama benim bildiğim kadarıyla Python, “Programlama 101” denilebilecek bir dil.
Yani gördüğüm kadarıyla ezbere cevap vermişsin. Programlamadan anlamadığını da biliyorum zaten. Python öneriliyor diye ezbere cevap vermeye gerek yok. HTML programlama dili değil markup dili. Python ise Programlama 101 olmaktan çok uzak. Sektörde olmak lazım herhalde doğru hüküm verebilmek için buna. Senin yaşındakilere eğitim veriyorum zaten Çınar.Python önerdik diye programlamadan anlamıyor muyuz? Nasıl bir genellemedir bu arkadaş? Başlangıç için çoğu zaman Python öneriliyor, hatta okulda bunun eğitimini alıyordum. Arada HTML falan da var ama benim bildiğim kadarıyla Python, “Programlama 101” denilebilecek bir dil.
Peki, sen bilirsin. İşin uzmanı sensin zaten.Yani gördüğüm kadarıyla ezbere cevap vermişsin. Programlamadan anlamadığını da biliyorum zaten. Python öneriliyor diye ezbere cevap vermeye gerek yok. HTML programlama dili değil markup dili. Python ise Programlama 101 olmaktan çok uzak. Sektörde olmak lazım herhalde doğru hüküm verebilmek için buna. Senin yaşındakilere eğitim veriyorum zaten Çınar.
Konuya senden daha bilgili birisi el atınca Beğenme atmak yakışmadı.
Python önerdik diye programlamadan anlamıyor muyuz? Nasıl bir genellemedir bu arkadaş? Başlangıç için çoğu zaman Python öneriliyor, hatta okulda bunun eğitimini alıyordum. Arada HTML falan da var ama benim bildiğim kadarıyla Python, “Programlama 101” denilebilecek bir dil.