Python ile neler yapabilirim nasıl bir uygulama yapabilirim.
Python profesyonel dalda yapay zeka sistemleri için kullanılıyor. Şu an kursta onun eğitimi var ama pek açmadı beni :D Çok geniş bir kütüphane yelpazesi var ayrıca. Onun dışında @2426 hocam çekiliş scripti yapmıştı mesela. Daha çok konsol uygulamaları gördüm ben yani.

Python profesyonel dalda yapay zeka sistemleri için kullanılıyor. Çok geniş bir kütüphane yelpazesi var ayrıca. Onun dışında @2426 hocam çekiliş scripti yapmıştı.

Oyun yapma fikirlerim var ufak eğlenceli oyunlar minigames gibi hobi için yapacağım belki bir gün tutar daha da geliştiririm.

Python profesyonel dalda yapay zeka sistemleri için kullanılıyor. Şu an kursta onun eğitimi var ama pek açmadı beni :D çok geniş bir kütüphane yelpazesi var ayrıca. Onun dışında @2426 hocam çekiliş scripti yapmıştı mesela. Daha çok konsol uygulamaları gördüm ben yani.

Hangi uygulamayı kullanabilirim.

Oyun yapma fikirlerim var ufak eğlenceli oyunlar minigames gibi hobi için yapacağım belki bir gün tutar daha da geliştiririm.
Minik oyunlar olacaksa Python yeterli olur ama meslek olarak yapacaksan Python tek başına yeterli olmaz. Ayrıca çok yavaş bir dil performansı kötü.

Merhaba. Bu işi ciddi ciddi öğreneceksen kolaya kaçmayacaksın. Web, oyun, uygulama; önce kendine bir hedef belirle, ona göre yol çiz. Python diyen arkadaşların çoğu programlamanın P'sinden anlamıyor. İtibar etme lütfen.

"Düşündürücü" ifadesini, son 2 yorumunuza bırakmıştım. Python önerilerinin içinin boş olduğunu -yani sadece dil önerilmiş, amaç yok- görünce kısmen hak verdim size. İfademi de değiştireyim bari. : )

"Düşündürücü" ifadesini, son 2 yorumunuza bırakmıştım. Python önerilerinin içinin boş olduğunu -yani sadece dil önerilmiş, amaç yok- görünce kısmen hak verdim size. İfademi de değiştireyim bari. : )
Ben senin içini biliyorum problem yok :)

Ben lise öğrencilerine okulda ve genel olarak internet üzerinde bu işin eğitimini de veriyorum 5 yıldır profesyonel olarak da yapıyorum. Önerilerimin içi boş değil yani. Diğer arkadaşlar da bilsin diye söylüyorum.