Hocam size diyorum ki, farenin MCUsu kötü. takılma yapıyor. Aksini iddia ettiğim şey bu. Daha arkadaşım bile MCUnun kötü olduğunu deneyimlemişken ve diğer kişilerde kötü olduğunu söylemişken neden uzatıyoruz? AttackShark ile aynı MCUyu kulladığından ikisinde de takılma oluyor. Siz neden bu fareyi almadan böyle savunuyorsunuz? Bence alın, deneyin 2 3 ay boyunca. Ve ne olur deneyiminizi paylaşın. Günde kaç tane takılma yaşadığınızı, sizi ne kadar sinir ettiğini vesaire. Merakla bekliyorum hocam.Ben bir şey söylüyorum siz bunun aksini iddia ediyorsunuz neden aksini iddia ettiğiniz hakkında yorum yapmıyorsunuz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2000 TL
SF26
Üstün
@xsharke hafiften benim gibi o konuyla ilgilenenlere sallamışsınız herkesin adına cevabı vereceğim.
Bir kere MCU mouse'un kalbidir, eğerki chipseti yani MCU'su kötü ise gecikmeler ve takılmalar olacaktır, pil tarafında optimizasyon ve diğer durumlarda da sıkıntı çıkaracaktır. Bilip bilmeden kötü deyip geçmiyoruz, direk sebebini açıklayıp anlatıyoruz.
Bir kere MCU mouse'un kalbidir, eğerki chipseti yani MCU'su kötü ise gecikmeler ve takılmalar olacaktır, pil tarafında optimizasyon ve diğer durumlarda da sıkıntı çıkaracaktır. Bilip bilmeden kötü deyip geçmiyoruz, direk sebebini açıklayıp anlatıyoruz.
MCU'nun kötü olduğunu söylüyorsunuz fakat bunu Attack shark üzerinden genel olarak örneklendiriliyorsunuz Sharkta olan sorunlar yüzünden ve Z1'de de aynı işlemci kullanıldığı için ön yargınız var. Hala önceki sayfadaki uzun yazımı okumadan bana cevap veriyorsunuz oraya o kadar laf anlattım gidin Furylevel'in youtube videosunun yorumlarındaki açıklamaya bakın diye. Olay MCU ile bitmiyor Furylevelin açıklamasından basit bir şekilde anlayabilirsiniz.@xsharke hafiften benim gibi o konuyla ilgilenenlere sallamışsınız herkesin adına cevabı vereceğim.
Hocam size diyorum ki, farenin MCUsu kötü. takılma yapıyor. Aksini iddia ettiğim şey bu. Daha arkadaşım bile MCUnun kötü olduğunu deneyimlemişken ve diğer kişilerde kötü olduğunu söylemişken neden uzatıyoruz? AttackShark ile aynı MCUyu kulladığından ikisinde de takılma oluyor. Siz neden bu fareyi almadan böyle savunuyorsunuz? Bence alın, deneyin 2 3 ay boyunca. Ve ne olur deneyiminizi paylaşın. Günde kaç tane takılma yaşadığınızı, sizi ne kadar sinir ettiğini vesaire. Merakla bekliyorum hocam.![]()
Arkadaşınıza soru yönelttim Furylevel ile iletişime geçtiniz mi diye fakat hala cevap gelmedi. Arkadaşınızın Z1'i satın aldığını ve takılma sorununun olduğunu ben nasıl bilebilirim lütfen kanıtlayın. Sorunu çözmek için çaba sarfetmeden hala mouse'u kötülüyorsunuz. Arkadaşınız bu sorunu çözmekte meyilliyse destekleri her daim açık ve kesinlikle yardımcı olacaklardır. Üstüne "diğer kişilerde kötü olduğunu söylemişken" demişsin hocam kim bu arkadaşlar ve neden kötü olduğunu söylüyor mouse'u satın almışlarmı bir sorun mu yaşamışlar gelsinler sorunlarını anlatsınlar mouse ile alakalı sorunu olan ve çözülmeyen birisi yok. Ayrıca mouse'u satın almamıştım bu zamana kadar ve şu an bugün itibariyle elimde hiçbir sorunu yok. Eğer sorun çıkarsa sizin dediğiniz gibi bu konuya kesinlikle güncelleme yapacağım, emin olabilirsiniz.
Arkadaşlar özete gelirsek amacınızın sadece ve sadece mouse'u kötülemek olduğunu anlıyorum ayrıca yanlış anlamayın lütfen laftan anlamıyorsunuz gibime geliyor yazdıklarımı okumadan cevap vermeniz beni sinirlendiriyor hani diyorsunuz ya bu durumu neden uzatıyoruz diye işte bu yüzden. SF24 hocam sizin gerek bu forumdaki gerek diğer forumlardaki Z1 ile alakalı yorumlarınızdan kötülemek olduğunu anlıyorum. Daha da kısacası MCU'ya kötü diyorsunuz ve takılma probleminden bahsediyorsunuz bu takılmaları kim yaşıyorsa destek alsın, forumlara işin aslını anlamadan MCU çöp diyip geçmeniz çok mu etik?
Mcu'nun kötü olduğunu söylüyorsunuz fakat bunu Attack Shark üzerinden genel olarak örneklendiriliyorsunuz sharkta olan sorunlar yüzünden ve Z1'de de aynı işlemci kullanıldığı için ön yargınız var. Hala önceki sayfadaki uzun yazımı okumadan bana cevap veriyorsunuz oraya o kadar laf anlattım gidin Furylevel'in YouTube videosunun yorumlarındaki açıklamaya bakın diye. olay mcu ile bitmiyor furylevelin açıklamasından basit bir şekilde anlayabilirsiniz.
Arkadaşınıza soru yönelttim furylevel ile iletişime geçtiniz mi diye fakat hala cevap gelmedi. Arkadaşınızın Z1'i satın aldığını ve takılma sorununun olduğunu ben nasıl bilebilirim lütfen kanıtlayın. Sorunu çözmek için çaba sarfetmeden hala fareyi kötülüyorsunuz. Arkadaşınız bu sorunu çözmekte meyilliyse destekleri her daim açık ve kesinlikle yardımcı olacaklardır. Üstüne "diğer kişilerde kötü olduğunu söylemişken" demişsin hocam kim bu arkadaşlar ve neden kötü olduğunu söylüyor fareyi satın almışlar mı bir sorun mu yaşamışlar gelsinler sorunlarını anlatsınlar mouse ile alakalı sorunu olan ve çözülmeyen birisi yok. Ayrıca fareyi satın almamıştım bu zamana kadar ve şu an bugün itibarıyla elimde hiçbir sorunu yok. Eğer sorun çıkarsa sizin dediğiniz gibi bu konuya kesinlikle güncelleme yapacağım, emin olabilirsiniz.
Arkadaşlar özete gelirsek amacınızın sadece ve sadece fareyi kötülemek olduğunu anlıyorum ayrıca yanlış anlamayın lütfen laftan anlamıyorsunuz gibime geliyor yazdıklarımı okumadan cevap vermeniz beni sinirlendiriyor hani diyorsunuz ya bu durumu neden uzatıyoruz diye işte bu yüzden. SF24 hocam sizin gerek bu forumdaki gerek diğer forumlardaki Z1 ile alakalı yorumlarınızdan kötülemek olduğunu anlıyorum. Daha da kısacası Mcu'ya kötü diyorsunuz ve takılma probleminden bahsediyorsunuz bu takılmaları kim yaşıyorsa destek alsın, forumlara işin aslını anlamadan mcu çöp deyip geçmeniz çok mu etik?
Hocam siz Furylevel'ın CEO'su falan mısınız? O fiyatlara çok daha iyi fareler var. Mcusu takılma yapıyor diyorlar inanmıyorsunuz. Gidin alın 1-2 ay kullanın. Ben kullandım pişman oldum. Furylevel ile de iletişime geçemedim kullanıcı hatası dediler.
Hocam siz aldınız mı peki? Deneyimlemeden nasıl bu kadar savunabiliyorsunuz?MCU'nun kötü olduğunu söylüyorsunuz fakat bunu Attack shark üzerinden genel olarak örneklendiriliyorsunuz Sharkta olan sorunlar yüzünden ve Z1'de de aynı işlemci kullanıldığı için ön yargınız var. Hala önceki sayfadaki uzun yazımı okumadan bana cevap veriyorsunuz oraya o kadar laf anlattım gidin Furylevel'in youtube videosunun yorumlarındaki açıklamaya bakın diye. Olay MCU ile bitmiyor Furylevelin açıklamasından basit bir şekilde anlayabilirsiniz.
Arkadaşınıza soru yönelttim Furylevel ile iletişime geçtiniz mi diye fakat hala cevap gelmedi. Arkadaşınızın Z1'i satın aldığını ve takılma sorununun olduğunu ben nasıl bilebilirim lütfen kanıtlayın. Sorunu çözmek için çaba sarfetmeden hala mouse'u kötülüyorsunuz. Arkadaşınız bu sorunu çözmekte meyilliyse destekleri her daim açık ve kesinlikle yardımcı olacaklardır. Üstüne "diğer kişilerde kötü olduğunu söylemişken" demişsin hocam kim bu arkadaşlar ve neden kötü olduğunu söylüyor mouse'u satın almışlarmı bir sorun mu yaşamışlar gelsinler sorunlarını anlatsınlar mouse ile alakalı sorunu olan ve çözülmeyen birisi yok. Ayrıca mouse'u satın almamıştım bu zamana kadar ve şu an bugün itibariyle elimde hiçbir sorunu yok. Eğer sorun çıkarsa sizin dediğiniz gibi bu konuya kesinlikle güncelleme yapacağım, emin olabilirsiniz.
Arkadaşlar özete gelirsek amacınızın sadece ve sadece mouse'u kötülemek olduğunu anlıyorum ayrıca yanlış anlamayın lütfen laftan anlamıyorsunuz gibime geliyor yazdıklarımı okumadan cevap vermeniz beni sinirlendiriyor hani diyorsunuz ya bu durumu neden uzatıyoruz diye işte bu yüzden. SF24 hocam sizin gerek bu forumdaki gerek diğer forumlardaki Z1 ile alakalı yorumlarınızdan kötülemek olduğunu anlıyorum. Daha da kısacası MCU'ya kötü diyorsunuz ve takılma probleminden bahsediyorsunuz bu takılmaları kim yaşıyorsa destek alsın, forumlara işin aslını anlamadan MCU çöp diyip geçmeniz çok mu etik?
3. söyleyişim yazdıklarımı okumuyorsunuz, sorduğunuz soruların cevabı yazdığım cümlelerde varHocam siz aldınız mı peki? Deneyimlemeden nasıl bu kadar savunabiliyorsunuz?
Satın alma olayı ise böyle. Eğer olurda bir sıkıntı çıkar ve "Kullanıcı hatası" derler ve yardımcı olmazlarsa, kanıtlarıyla buraya sunarım görürsünüz.Ayrıca mouse'u satın almamıştım bu zamana kadar ve şu an bugün itibariyle elimde hiçbir sorunu yok. Eğer sorun çıkarsa sizin dediğiniz gibi bu konuya kesinlikle güncelleme yapacağım, emin olabilirsiniz.
CEO'su değilim internette bilip bilmeden Z1'i kötüledikleri için bu yorumları yapıyorum ya hocam. MCU hakkında yorumumu defalarca anlattım ve hala aynı şeylerden bahsediyorsunuz. Ayrıca Furylevel ile iletişime geçtiğinize pek inanamadım.Hocam siz Furylevel'ın CEO'su falan mısınız? O fiyatlara çok daha iyi fareler var. Mcusu takılma yapıyor diyorlar inanmıyorsunuz. Gidin alın 1-2 ay kullanın. Ben kullandım pişman oldum. Furylevel ile de iletişime geçemedim kullanıcı hatası dediler.
Önceki mesajlarınızda soruma verdiğiniz cevabınızı ve MCU hakkındaki yorumunuzu şimdi söyler misiniz? Göremedim.3. söyleyişim yazdıklarımı okumuyorsunuz, sorduğunuz soruların cevabı yazdığım cümlelerde var
Satın alma olayı ise böyle. Eğer olurda bir sıkıntı çıkar ve "Kullanıcı hatası" derler ve yardımcı olmazlarsa, kanıtlarıyla buraya sunarım görürsünüz.
CEO'su değilim internette bilip bilmeden Z1'i kötüledikleri için bu yorumları yapıyorum ya hocam. MCU hakkında yorumumu defalarca anlattım ve hala aynı şeylerden bahsediyorsunuz. Ayrıca Furylevel ile iletişime geçtiğinize pek inanamadım.
Konu bayağı farklı yerlere gitmiş
. Sonuç ne oldu diye merak edenlere: 750'ye XM1r alıp geçtim. Normalde küçük geleceğini düşünüyordum ve eğer gerçekten küçük gelirse kardeşime verir yeni mouse bakarım diye düşünüyordum fakat biraz yanılttı. Evet biraz küçük geldi fakat büyük Mouse'dan geçtiğim için oldu bu sanırım ve alışamayacağım kadar küçük gelmedi ne yalan söyleyeyim. Uzun kullanımda alışırım gibime geliyor. Ayrıca Kailh 8.0 switchler fazla sesli geldi ileride onu Huano silent switchler ile değiştirmeyi planlıyorum. Onun dışında herhangi bir problemim yok. Önerir miyim 750TL'ye evet.
Bende almayı düşünüyorum hocam. Fiyatına göre gayet güzel bir mouse.Konu bayağı farklı yerlere gitmiş. Sonuç ne oldu diye merak edenlere: 750'ye XM1r alıp geçtim. Normalde küçük geleceğini düşünüyordum ve eğer gerçekten küçük gelirse kardeşime verir yeni mouse bakarım diye düşünüyordum fakat biraz yanılttı. Evet biraz küçük geldi fakat büyük Mouse'dan geçtiğim için oldu bu sanırım ve alışamayacağım kadar küçük gelmedi ne yalan söyleyeyim. Uzun kullanımda alışırım gibime geliyor. Ayrıca Kailh 8.0 switchler fazla sesli geldi ileride onu Huano silent switchler ile değiştirmeyi planlıyorum. Onun dışında herhangi bir problemim yok. Önerir miyim 750TL'ye evet.
Hayırlı olsun hocam, Kailh Silent Switch'lerinde seslerine bakabilirsiniz bana güzel geldi onlarlada değiştirebilirsiniz.Konu bayağı farklı yerlere gitmiş. Sonuç ne oldu diye merak edenlere: 750'ye XM1r alıp geçtim. Normalde küçük geleceğini düşünüyordum ve eğer gerçekten küçük gelirse kardeşime verir yeni mouse bakarım diye düşünüyordum fakat biraz yanılttı. Evet biraz küçük geldi fakat büyük Mouse'dan geçtiğim için oldu bu sanırım ve alışamayacağım kadar küçük gelmedi ne yalan söyleyeyim. Uzun kullanımda alışırım gibime geliyor. Ayrıca Kailh 8.0 switchler fazla sesli geldi ileride onu Huano silent switchler ile değiştirmeyi planlıyorum. Onun dışında herhangi bir problemim yok. Önerir miyim 750TL'ye evet.