Gmail adresine gelen şantaj spam mailleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkayaktas823
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 676
  • Etiketler Etiketler
    gmail
PDF önizlemesini çevirirseniz neden bahsettiğini anlayabilirsiniz, normalde buna dolandırıcı derdim ama en baştaki numara size ait ise işler değişir. Bunları gerçekten yapmış olabilir. Linklere zararlı yazılımlar atabilirler. Örneğin dolandırıcı bir numaranın 1000 dolar kazanmak ister misin tıklayın adlı mesajındaki link gibi. Bunları yaşayan da var bankasından para çekilenine kadar. Sadece linke tıkladığı için bilgileri giden kişiler var. Numaranız o ise sorun vardır diye düşünüyorum.

Emin olmak için antivirüs ile taratın, bilgilerinizi bulsa bile bir şey çıkmaz, dolandırıcı mail olabilir fakat numaranızı nereden bulmuş onu anlamış değilim.

PDF önizlemesini çevirirseniz neden bahsettiğini anlayabilirsiniz, normalde buna dolandırıcı derdim ama en baştaki numara size ait ise işler değişir. Bunları gerçekten yapmış olabilir.
Araştırdığım kadarıyla gemini.com darkweb sızıntısında telefon ve epostalar sızmış bu yüzden olduğunu düşünüyorum

Çoğu kişi sorun olmayacağını söyledi ne yapmalıyım bilmiyorum.

Araştırdığım kadarıyla gemini.com darkweb sızıntısında telefon ve epostalar sızmış bu yüzden olduğunu düşünüyorum.

Merhaba, biraz araştırdım ve Gemini web sitesinden sızan bilgiler bunlar. Yani telefon da sızmış.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240806-191315_Chrome~2.webp
    Screenshot_20240806-191315_Chrome~2.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Geri
Yukarı Alt