GNOME tema değiştirilemiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KrulTer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 297
  • Etiketler Etiketler
    gnome tema

KrulTer

Uzman
Bu konularda yeniyim maruz görün. GNOME yükledim, User Themes eklentisi kurdum ve ana dizine. Themes klasörü oluşturup temayı içine attım. Fakat hiçbir türlü gnome tweak üzerinden tema değişmiyor, sadece ön tanımlı yazıyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Linux'u sadece masaüstü özelleştirmesi için kullanmak istedim fakat bunun için fazla karışık gibi. KDE denedim fakat onda da ne zaman tema değiştirsem masaüstü çöküyordu. Daha sonra tekrar denerim, KDE özelleştirmek için iyi mi?
KDE genel olarak daha iyi. Ancak çökmesini anlamadım.

Linux'u sadece masaüstü özelleştirmesi için kullanmak istedim fakat bunun için fazla karışık gibi. KDE denedim fakat onda da ne zaman tema değiştirsem masaüstü çöküyordu. Daha sonra tekrar denerim, KDE özelleştirmek için iyi mi?

KDE Plasma'da tema kurarken daha cok test edilmis binlerce kez download edilmis temalari tercih etmelisin digerleri stabilite problemlerine yol acabilir. Bu arada kullandığın dagitimda da bir sıkıntı olabilir cunku KDE Plasma'da hiçbir sorun yasamiyorum uzun zamandir hem de.

KDE Plasma'da tema kurarken daha cok test edilmis binlerce kez download edilmis temalari tercih etmelisin digerleri stabilite problemlerine yol acabilir. Bu arada kullandığın dagitimda da bir sıkıntı olabilir cunku KDE Plasma'da hiçbir sorun yasamiyorum uzun zamandir hem de.
CachyOS kullanıyorum, aslında temalar bilindik temalar ama yine de çöküyor.

Hayır, pek fark olacağını düşünmediğimden hiç denemedim. Denemeli miyim?

Şuan bir tema yükledim. İlk başta çökse de yeniden başlatınca şaşırtıcı şekilde aktifleşti. Şimdilik tekrar elleyip bozmak istemiyorum. Umarım daha sonra tema ekleyince tekrar bozulmaz, konuya yeni mesaj eklemek istemiyorum 😅 Yardım eden herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt