Detaylar
Kim cevapladı?Hazır konusu geçmişken Slackware eklendiğinde Pardus kaldırılabilir.
Aklı başında olan birinin Pardus kullanacağını sanmıyorum.
Daha fazla alt kategorinin görüntü kirliliği yaratacağı düşüncesindeyim. Konu açarken bile hangi kategoriye açacağımı bulmak (şakasız) 5 dakikamı alıyor. Hatta en baştan diğer alt kategoriler bile açılmamalıydı. Ön ekler getirilip yahut konu başlığında belirtilebilir. Benzer konulardan bulunur.
- Makaleler
- 7
Novelty bir dağıtımdan başka bir şey değil günümüzde bence de.Hazır konusu geçmişken Slackware eklendiğinde Pardus kaldırılabilir.
Ben bayağı bir zoom out yapıp öyle arıyorum kategori. Tavsiye ederim.Daha fazla alt kategorinin görüntü kirliliği yaratacağı düşüncesindeyim. Konu açarken bile hangi kategoriye açacağımı bulmak (şakasız) 5 dakikamı alıyor. Hatta en baştan diğer alt kategoriler bile açılmamalıydı. Ön ekler getirilip yahut konu başlığında belirtilebilir. Benzer konulardan bulunur.
Yani 2 sene önce almış güncellemesini.Novelty bir dağıtımdan başka bir şey değil günümüzde bence de.
Ben bayağı bir zoom out yapıp öyle arıyorum kategori. Tavsiye ederim.
Eklentimi güncellemek istemiyorum sırf şu kategori gelecek diye. Hem Slackware kullanan kim var ki?
- Makaleler
- 4
Slackware neredeyse kullanılmayan bir dağıtım, Pardus'da kaldırılsa fena olmaz aslında.
- Makaleler
- 24
Ben kökten kaldirilmasindan yanayim. Onun yerine etiket gelebilir. Konu acarken de zorunlu koyarsin, kimin ne kullandigi belli olur. Bu kadar basit. Alt baslik coplugune gerek yok.
Kesinlikle. Hadi her konuyu kendi dağıtım kategorisine açsalar tamam diyeceğim ama konuların yarısı ana kategoride...Ben kökten kaldirilmasindan yanayim. Onun yerine etiket gelebilir. Konu acarken de zorunlu koyarsin, kimin ne kullandigi belli olur. Bu kadar basit. Alt baslik coplugune gerek yok.