Okulda biri göbeğimin sol tarafına yumruk atmıştı cuma günü. Sonra orada morluk oluştu. İlk gün ağrısı vardı sonra ağrısı geçti ama morluk orada duruyor. Genişliği 5-6 cm bir morluk. Nasıl geçer? Hastanede yumruktan sonra tomografi çektirdim, kan ve idrar tahlili yaptırdım, hiçbir şey çıkmadı. Doktor krem verdi sonra da. O kremi 2-3 hafta kullanacakmışım. Daha hızlı nasıl geçirebilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Zamanla geçer yapabileceğin bir şey yok maalesef.
Çocuk okuldan uzaklaştırma aldı darp raporumu falan aldım. Ama morluk küçük bir morluk değil umarım bir şey olmaz.
Hakkettiğini bulmasına sevindim.Çocuk okuldan uzaklaştırma aldı darp raporumu falan aldım. Ama morluk küçük bir morluk değil umarım bir şey olmaz.
Okulda biri göbeğimin sol tarafına yumruk atmıştı cuma günü. Sonra orada morluk oluştu. İlk gün ağrısı vardı sonra ağrısı geçti ama morluk orada duruyor. Genişliği 5-6 cm bir morluk. Nasıl geçer? Hastanede yumruktan sonra tomografi çektirdim, kan ve idrar tahlili yaptırdım, hiçbir şey çıkmadı. Doktor krem verdi sonra da. O kremi 2-3 hafta kullanacakmışım. Daha hızlı nasıl geçirebilirim?
Darp raporunu al çocuğuna dava açtır okul mudurune şikayet et kendini ezdirme darp izi varsa polise de şikayetçi ol hukukî yollara da gir bugün sana yapan başkasında aynısını yapar.
Tomografi çektirmeniz iyi olmuş. Batındaki sorunlar tespit edilmesi için yapmışlardır muhtemelen. Geçmiş olsun. @Michael MYERS'in de dediği gibi, zamanla geçecek. Hemen geçmesini beklemeyin.