God of War 2018 oyunu The Last of US 1'den esinlenmiş olabilir mi?

19750

Uzman
Makaleler
1
The Last of US Part 1'e başladım. Sanki daha önce oynamışım hissi veriyordu, aklıma God of War 2018 geldi. Aslında ikisi de bayağı çizgisel ve ikili karakter ilişkisi üzerine kurulu ve bir yolcuğu anlatıyor. Oyunun dünyasında gezilmesi bile aslında aynı yapı.

Sizce de esinlenmemiş mi?

Çoğu oyun ikili veya daha fazla karakter ilişkisi üzerine kurulu zaten. Yoksa oyun içinde karakter kendi kendine konuşup durur.

Çoğu oyun ikili veya daha fazla karakter ilişkisi üzerine kurulu zaten. Yoksa oyun içinde karakter kendi kendine konuşup durur.
Hem o yönden, hem de bir yerden bir yere giderken de aynı hissi veriyor. Ondan bu yönden birbirlerine çok benzettim ben.

Yeni IP uretmek cok zor artik. Ben de Expedition 33 icin Shirley Jackson'in “The Lottery" hikayesinden fazlasiyla esinlenmis dedigim icin linc yemistim baska bir platformda. Bir de garip bir hater kitlesi turedi. Adam bahsettigim kitabin adini bile duymamistir hayati boyunca, sevdigi oyun ondan turetilmis dedim diye yerden yere vuruyor beni.

Dost Kayaoğlu'nun sevdiğim bir sözü var bu oyun için: Fazlaca The Last of Us'laştırılmış bu God of War...
Elbette esinlenildi. Bu yüzden 2018 ve Ragnarök'ü fazla seven biri değilim.

Dost Kayaoğlu'nun sevdiğim bir sözü var bu oyun için: Fazlaca The Last of Us'laştırılmış bu God of War...
Elbette esinlenildi. Bu yüzden 2018 ve Ragnarok'ü fazla seven biri değilim.

Bence kopyalanmış olsa bile mitoloji ile harika yedirilmiş bir hikayesi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…