Steam sayfasından gördüğüm kadarıyla God of War: Ragnarök 6 saat sonra erişime açılacak. Zaman su gibi hızlıca akıp geçti ve beklenen o gün sonunda geldi.
Umarım malum sitelere çok çabuk düşer de oynayabiliriz, temennim o yönde.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Denuvo kullanmıyor bildiğim kadarıyla ve çok talep görecek bir oyun, hızla kırılır. Steam ön yüklemesi yapınca dosya gezgininde oyun klasörü bomboş ve 0 bayt görünüyor, sağlam koruması olmadığı için resmi olarak çıkmadan korsana düşmesini önlemek için böyle yaptıklarını düşünüyorum.
Çıktıktan 1 saat sonra düşer.
PS5 alıp oynadığım ilk oyundur kendileri. Ne mutlu bana ki böyle bir oyunla açılışı yapmıştım. Kusursuz bir oyundu, umarım herkes tecrübe edebilir.Steam sayfasından gördüğüm kadarıyla God of War: Ragnarök 6 saat sonra erişime açılacak. Zaman su gibi hızlıca akıp geçti ve beklenen o gün sonunda geldi.Umarım malum sitelere çok çabuk düşer de oynayabiliriz, temennim o yönde.
@serkansgp, Denuvo koruması yok. Çıktığı gibi kırılır ve açıkçası 15-20 saat sürecek oyuna da $50 vermek istemiyorum.
- Makaleler
- 7
@serkansgp
Elbette para verip alan kişiler genel olarak haklı ama oyunda bir koruma sistemi bulunmuyor. Eee geliştirici önlemini almamış bir kere mutlaka kırılacaktır. Önlemini alsa zaten ya biraz gecikirdi ya da kırılmazdı uzunca bir süre.
Kırılırsa zaten şaşırılacak bir şey yok çünkü kırılacak...
Elbette para verip alan kişiler genel olarak haklı ama oyunda bir koruma sistemi bulunmuyor. Eee geliştirici önlemini almamış bir kere mutlaka kırılacaktır. Önlemini alsa zaten ya biraz gecikirdi ya da kırılmazdı uzunca bir süre.
Kırılırsa zaten şaşırılacak bir şey yok çünkü kırılacak...
serkansgp
Uzman
15 20 değil dostum. En az 30 saat ki 15 20 saat bir oyun zaten standart süre. Oyun aynı güm kırılacaktır orası ayrı.@serkansgp, Denuvo koruması yok. Çıktığı gibi kırılır ve açıkçası 15-20 saat sürecek oyuna da $50 vermek istemiyorum.
@serkansgp, fark etmez.
@Algos, bu yoruma ek olarak da oyuna gelinceye kadar harcama yapmamız gereken birçok yer var. Örneğin hangimiz her gün et yiyor? Örnekler böyle sıralanıp gider. Oyunun fiyatı da bir asgari ücretlinin 3 günlüğüne denk geliyor. Avrupa'da olduğu gibi 2-3 saatlik çalışmaya denk gelseydi, o zaman alınabilirdi.
@Algos, bu yoruma ek olarak da oyuna gelinceye kadar harcama yapmamız gereken birçok yer var. Örneğin hangimiz her gün et yiyor? Örnekler böyle sıralanıp gider. Oyunun fiyatı da bir asgari ücretlinin 3 günlüğüne denk geliyor. Avrupa'da olduğu gibi 2-3 saatlik çalışmaya denk gelseydi, o zaman alınabilirdi.