Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sleteran

Çalışkan
Merhaba, uzun süredir oyunu açmamıştım fakat zannediyorum ki güncellemelerden sonra dosya bütünlüğünde bir karmaşıklık veya hata oluşmuş olmalı ki sürekli olarak bu hatayı alıyorum. Birkaç video izleyip aynı sorunu yaşayanların çözüm yöntemlerini denememe rağmen herhangi bir sonuca varamadım. Benzer hata ile karşılaşan ve çözümünü bulan varsa paylaşabilir mi?

gow ragnarok hata raporu.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dosyaları doğrulamayı denediniz mi?

Evet dosyaları doğrulamayı denedim fakat herhangi bir olumlu sonuç yok hatta el ile pspc dosyalarından bazılarını silip oyunu açmayı denedim fakat sonuç değişmedi dosya doğrulamasından sonra tekrar eksik olan dosyaları teyit edip yükleme işlemi yapıyor ve sonuç yine değişmiyor ve oyun açılmıyor. İzlediğim birkaç videoda ''Sony Interactive Entertainment Inc'' dosyasını silip denemeyi önerse de sonuç hiç bir şekilde değişmedi.

Sorunu çözdüm. Çözüm için; GitHub'da bulunan 2 adet dosyayı oyun klasörüne ekleyip oyuna giriş yaptığımda tekrar hata ile karşılaşıyorum fakat oyun açılıyor. Herhangi bir sorun olmadan oynayabiliyorum.
Dosyaları doğrulamayı denediniz mi?

Evet dosyaları doğrulamayı denedim fakat herhangi bir olumlu sonuç yok hatta el ile pspc dosyalarından bazılarını silip oyunu açmayı denedim fakat sonuç değişmedi dosya doğrulamasından sonra tekrar eksik olan dosyaları teyit edip yükleme işlemi yapıyor ve sonuç yine değişmiyor ve oyun açılmıyor. İzlediğim birkaç videoda ''Sony Interactive Entertainment Inc'' dosyasını silip denemeyi önerse de sonuç hiç bir şekilde değişmedi.

Sorunu çözdüm. Çözüm için; GitHub'da bulunan 2 adet dosyayı oyun klasörüne ekleyip oyuna giriş yaptığımda tekrar hata ile karşılaşıyorum fakat oyun açılıyor. Herhangi bir sorun olmadan oynayabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Çözüm