Silknight'a göre GoW Ragnarok'un PC portu 2025'in başlarında çıkabilir.
İddiayı atan Silknight daha önce Ghost of Tsushima'nın PC portunu sızdırmıştı. TLOU part 2'nin ise yakında PC portunun çıkacağını söylemişti.

Yalnız alttaki resim bayağı anlamlı olmuş:D

@Algos, çoğu PS oyununun PC'ye çıkacağını düşünüyorum çünkü PC civarındaki oyuncu sayısı da azımsanamayacak seviyede. Oyun firmaları da yeni oyun yapmaktansa mevcut oyununu bilgisayara çıkartıyor. Daha az zahmetli ve mâliyetli.

Doğrudur hocam. Elbet geliyor gelmesine ama geç geliyor be. Yeni oyun yapmak tamam uzun seneler alıyor ama bir port yani.
Şirketler de artık sözleşmeye göre mi yoksa kendi finansal yapılarına göre mi hareket ediyorlar pek bilmiyorum.

Zaten var olan bir oyunu yeni bir oyunmuş gibi 2-3 sene sonra çıkartmak garip geliyor bana. Bizde izliyoruz sağdan soldan hali ile bu süre zarfında tadı kaçıyor.

@Algos, şirketlerin kendi kâr çabasını koruma çabası maalesef. Şöyle düşünün: Büyük PS oyunlarını aynı anda PC'ye getirseler, bu sefer biri satarken diğeri de satamaz ve beklenen oyuncu sayısına belki ulaşamayabilirler. Bunu riske almak istemiyorlar. Resmi şirket olmayan bir şirket, hatırladığım kadarıyla Spider-Man'ın yeni oyununu kısa süre içerisinde PC'ye getirmişti diye hatırlıyorum. Yanlış da olabilir. Özetle, şirketler istese her şeyi yapabilir.

Gelmesi mantıklı çoğu oyun geldi zaten bu saatten sonra PS özel oyunu için PC yerine PS5 kimse almaz bence.