Amon Hutep
Yetkin
Bir oyun için 2K harcamaya gerek yok, iyi olmuş kırılması.
2018'deki oyun bunun temeli sonuçta. Her şey orada şekillendi. O da gerçekten güzeldi. Ben bunu daha çok beğendim nedense.Aynen güzel oyun ama neden 2018 oyunu daha tatmin edici ve güzel.
Kaos kılıçlarının yetenek ağacı varya, belki orada olur.God of War 3'e bayılan biri olarak diyorum: Ragnarök'tan çok fazla God of War 3 vibe'ı aldım. O yüzden sevdim. Ders çalıştığım için pek vakit bulamıyorum ama güzel oyun. Mekanikleri yabancı gelmedi en azından. Bazı komboları, God of War 3'e göre yapsalar tadından yenmezmiş. Örneğin Hyperion Kancası. God of War 3'te L1+O iken burda LB+X olmuş. Ayrıca optimizasyonu kötü.
Açtım zaten Hyperion Kancasını. Tuş dizilimi farklı sadece. 2018'de L1+Üçgendi.Kaos kılıçlarının yetenek ağacı varya, belki orada olur.
Nereden indirdin hocam.
2 saatte part part indirdim ben. Arayabilirsin siteleri.
Anladım ben hocap VIP'li galiba.2 saatte part part indirdim ben. Arayabilirsin siteleri.
Herkes Denuvo demis de orada Steam yaziyor?Rune grubu, Denuvo ile korunan God of War: Ragnarök'ü Çıkışından 3 saat sonra kırmayı başardı. Elbette link vermiyorum baylar.
Eki Görüntüle 84489