Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Hic keyif almiyorum su bol efektli action RPG wannabe oyunlardan.
Playstation State of Play yarınmış. O zaman yarın açıklanabilir.
Hocam GoW'dan keyif alınabilir bence. Sinematikli olan oyununu ben 5 kere bitirdimHic keyif almiyorum su bol efektli action RPG wannabe oyunlardan.
- Makaleler
- 1
Yani bu oyuna istedigin kadar RPG elementi koy o oynanisi RPG'lestiremezsin GOW PS oyunudur PS oyunu olarak kalacak, derinlik yok cunku.Hocam GoW'dan keyif alınabilir bence. Sinematikli olan oyununu ben 5 kere bitirdim. Ragnarok'u hiç oynamadım ama, birinci kadar iyi değil. Diğerleri de sıkıcı olabilir tabii biraz.
RPG değil ama bence birçok RPG oyunda aşırı keyifli bir oyun. Çünkü bilmiyorum oynadınız mu ama sinematikle oynanışı çok güzel yedirmişler;Yani bu oyuna istedigin kadar RPG elementi koy o oynanisi RPG'lestiremezsin GOW PS oyunudur PS oyunu olarak kalacak, derinlik yok cunku.
Mesela şu sahne;
Hocam kaç metre yüksekten düşür ve diyar portalını diğer aleme gidiyorlar. Çok güzel yapmışlar
- Makaleler
- 1
RPG değil ama bence birçok RPG oyunda aşırı keyifli bir oyun. Çünkü bilmiyorum oynadınız mu ama sinematikle oynanışı çok güzel yedirmişler;
Mesela şu sahne;
Hocam kaç metre yüksekten düşür ve diyar portalını diğer aleme gidiyorlar. Çok güzel yapmışlar
Artworkden daha cok oynanisla ilgili benim sikintim, fazla arcade oynanis. Yaslandik artik tatmin etmiyor boyle seyler. Yani oyunda emek var da hedef kitle degilim.