Normalde RTX 2050 ekran kartı kullandığım için fotoğraftaki hatayı almam lazım. Ama görmediği için dahilii kartı görüyor ve oyunu açıyor 15 FPS'te olsa. Nasıl çözerim?
Zaten öyle boşuna mı 50 dolar gitti iade edeceğim bakasana zaten Steam incelelemerine 4 GB VRAM güncellemesi gelene kadar almayacağım.
Hocam mod yaparlar belki.Onu sormadım hocam. Bu 5 GB sınırı düzelir mi diye sordum.
Az biraz baktığımda limit kaldırmak pek mümkün gözükmüyor, yer yer 16GB VRAM kullanan da olmuş -düz GoW- bazı Reddit kullanıcılarında. Ama ileride çıkacak eklentilerle mümkün olabilir.Onu sormadım hocam. Bu 5 GB sınırı düzelir mi diye sordum.
VRAM yetersiz olduğu için açılmıyor. Minimum 6 GB VRAM isteniyor bildiğim kadarıyla ve RTX 2050 dediğimiz kart da öyle ahım şahım bir kart değil. Oyunun kendisi zaten 190 GB. Ben de halihazırda indirmekteyim de boyutunun bu kadar olmasını beklemiyordum. Normal yani açmaması.
Grafiklerde nasıl iyilestirmeler yapildi bilmiyorum ama PS4'e cikmis bir oyun. Rezalet optimizasyon kokulari geliyor burnuma. Umarim yaniliyorumdur.
4 GB 3050 Ti sahibiyim oyun açılıyor ancak dahili ekran kartını kullanıyor.RTX3050 çalıştırıyor ama GTX1650 çalıştıramıyor, saçmalık. Aralarında ciddi fark yok.
RTX3050 çalıştırıyor ama GTX1650 çalıştıramıyor, saçmalık. Aralarında ciddi fark yok.