God of War: Ragnarok'ta DLSS 4 nasıl açılır?

Darkness0s

Uzman
DLSS 4 geldi ama açamıyorum "3D uygulamasını kullan" yazıyor nasıl çözebilirim bunu?

Ben farklı bir şey anladım. Direk tek tıkla dlss destekleyen tüm oyunlarda dlss sürümünü güncelleyebiliyoruz sanmıştım, manuel olarak yapıyormuşuz. Peki kayıt defterindeki yöntem, dlss sürümü bilgisi mi sunuyor sadece? başka bir işlevi var mı?

Evet yine tek tıkla güncellemiş oluyorsunuz zaten. Biraz kafa karıştırıcı oldu ama hangi özellikleri DLSS 4'e yükseltmek istediğinizi soruyor. Oyun hangi özellikleri destekliyorsa ona göre seçim yapıyorsunuz. Eğer tüm özellikler varsa aşağıdan tek tek en yeni özellikler derseniz otomatik üstte tüm DLSS teknolojileri için aynı özellikleri kullan seçeneği seçiliyor. Fazla takılmanıza gerek yok. Attığınız resimdeki gibi seçin uygula dedikten sonra güncellenecektir.

Kayıt defterindeki yöntem sadece DLSS sürümü bilgisi sunuyor.

Hala aynı hatayı alıyorum başka bir ççözümü var mı ya da NVIDIA Denetim Masası'ndan bir ayar mı açmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…