Darkness0s
Uzman
DLSS 4 geldi ama açamıyorum "3D uygulamasını kullan" yazıyor nasıl çözebilirim bunu?
Ben farklı bir şey anladım. Direk tek tıkla dlss destekleyen tüm oyunlarda dlss sürümünü güncelleyebiliyoruz sanmıştım, manuel olarak yapıyormuşuz. Peki kayıt defterindeki yöntem, dlss sürümü bilgisi mi sunuyor sadece? başka bir işlevi var mı?Seçtiğiniz oyunda sadece DLSS mi var? Eğer öyleyse paylaştığınız resimdeki gibi yapın. Eğer frame generation ve RT gibi özelliklerde varsa tüm DLSS için aynı özellikleri kullan seçeneğini seçip> en yeni özellikler uygula seçeneğini seçin.
Zaten kare oluşturma ve ışın yeniden yapılandırması kilitli. Sadece DLSS destekleyen bir oyun üzerinde deniyorsunuz. Resimdeki gibi yapabilirsiniz. Eğer örneğin Spider-Man 2 oynayacak olsaydınız tüm DLSS teknolojileri için aynı ayarları kullan dedikten sonra en yeni özellikler seçeneğini seçmeniz gerekecekti.
Ben farklı bir şey anladım. Direk tek tıkla DLSS destekleyen tüm oyunlarda DLSS sürümünü güncelleyebiliyoruz sanmıştım, manuel olarak yapıyormuşuz. Peki kayıt defterindeki yöntem, DLSS sürümü bilgisi mi sunuyor sadece? Başka bir işlevi var mı?
NVIDIA App'i DDU ile silin.
Sonra buradan NVIDIA App'i indirin.![]()
Display Driver Uninstaller (DDU) download latest version 18.1.0.0
Official Display Driver Uninstaller (DDU) download website. DDU is a driver removal utility that can help you completely uninstall AMD/NVIDIA/INTEL graphics card drivers and packages from your system, trying to remove all leftovers (including registry keys, folders and files, driver store).www.wagnardsoft.com
https://us.download.nvidia.com/nvapp/client/11.0.2.308/NVIDIA_app_beta_v11.0.2.308.exe
NVIDIA App'i indirdikten sonra ekran kartı sürücüsünü de uygulamadan yükleyin.
Yine de 3D uygulama ayarlarını kullan yazısını görürseniz üç noktaya tıklayıp beyaz ile işaretlediğim yerden yenile yapın.
Eki Görüntüle 121810
Bu ayarlar açık mı?Hala aynı hatayı alıyorum başka bir ççözümü var mı ya da NVIDIA Denetim Masası'ndan bir ayar mı açmam lazım.