Bıktıran bulmacaları olmasa severek bitirecektim ama sürekli nereden gideceğimi aramaktan yorulup ortalarında bıraktım. Onun dışında iyi.

Benim en sevdiğim 2. oyundur. En sevdiğim ise RDR2'dir (kimse yanına yaklaşamaz orası ayrı) Şahsen 2018 versiyonundan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ama gerçekten uyuz olduğum 1 yönü var. O da aksiyonu genel olarak azaltmış olmaları. Atreusun şu gittiği alem'de sıkıntıdan öldüm oynarken. Yani 1-2 saat uzunluğunda olsa neyse, ama yanlış hatılamıyorsam 4-5 saat sürmüştü. İnanılmaz baymıştı beni.

Her şeye rağmen 2 defa bitirdim ve yarın 3. defa tekrar başlayacağım. 10 kerede oynasam tadına doyamıyorum benim için zirve oyunlardan biridir. 2018 versiyonuda aynı şekilde.

Benim en sevdiğim 2. oyundur. En sevdiğim ise RDR2'dir (kimse yanına yaklaşamaz orası ayrı) şahsen 2018 versiyonundan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ama gerçekten uyuz olduğum 1 yönü var. O da aksiyonu genel olarak azaltmış olmaları. Atreusun şu gittiği Alem'de sıkıntıdan öldüm oynarken. Yani 1-2 saat uzunluğunda olsa neyse ama yanlış hatılamıyorsam 4-5 saat sürmüştü. İnanılmaz baymıştı beni.

Her şeye rağmen 2 defa bitirdim ve yarın 3. defa tekrar başlayacağım. 10 kerede oynasam tadına doyamıyorum benim için zirve oyunlardan biridir. 2018 versiyonuda aynı şekilde.

Aynı şekilde düşünüyorum. Şu zenci karakter takıntısı nedir arkadaş! Modern olacağız diye iskandinav mitolojisine bile zenci karakter soktular. Assassin's Creed Shadows'ta aynı terane. Güya tarihi bir karaktermiş peh! Tamamen popülist ve saçma hareketler. Siz hayatınızda hiç zenci iskandinav kadını gördünüz mü? Ben görmedim. Bunun aynısını scooby doo dizisi karakteri olan velmayı ayrı dizi olarak velma dizisinde siyahi yaptılar çok büyük patladı. Aynı şekilde kırk yıllık Spider-Man mary jane karakterini zendaya ile siyahi yaptılar. Bu modernlik değil eserin kendisine saygısızlık.

1756940664631.webp

Külliyen kaynak israfından başka bir şey değil. Irkçı bir insan değilim kesinlikle. Sırf marjinal ve modernitelik altında saçma işlere uyuz oluyorum.

Aynı şekilde düşünüyorum. Şu zenci karakter takıntısı nedir arkadaş! Modern olacağız diye iskandinav mitolojisine bile zenci karakter soktular. Assassin's Creed Shadows'ta aynı terane. Güya tarihi bir karaktermiş peh! Tamamen popülist ve saçma hareketler. Siz hayatınızda hiç zenci iskandinav kadını gördünüz mü? Ben görmedim. Bunun aynısını scooby doo dizisi karakteri olan velmayı ayrı dizi olarak velma dizisinde siyahi yaptılar çok büyük patladı. Aynı şekilde kırk yıllık Spider-Man mary jane karakterini zendaya ile siyahi yaptılar. Bu modernlik değil eserin kendisine saygısızlık.

Eki Görüntüle 181569

Külliyen kaynak israfından başka bir şey değil. Irkçı bir insan değilim kesinlikle. Sırf marjinal ve modernitelik altında saçma işlere uyuz oluyorum.
Yani 300 yıl gerçek hayatta eziyet ettiler, 30 tane oyuna koydular, kendilerini "barışçıl" ilan ettiler. Amerika işte, ne bekliyorsun.