Detaylar
Kim cevapladı?miraçov
Üstün
God of War serisi harika bir seri özellikle baba oğul ilişkidinin işlendiği son 2 oyun ve God of War 3 harika yapımlar.
erdym
Üstün
Yine tek oturuşla ve klavye mouse ile bitirdim. PS2'nin en iyi oyunu olduğunu düşünüyorum. Peki size göre nasıl?
Eki Görüntüle 184815
Chains of olympus o dönemin travma sebebi. Zaten el becerilerin yok denecek kadar azken döndürme, zamanında falan basma fırlatıp atasın geliyordu.
Emre Human
Üstün
Çocuk kötüydü ya ben beğenmedim şahsen. Daha iyi Ellie gibi bir karakter yazılabilirdi şahsen.God of War serisi harika bir seri özellikle baba oğul ilişkidinin işlendiği son 2 oyun ve God of War 3 harika yapımlar.
ErlikÇağlar
Üstün
- Makaleler
- 7
Nedense asla sevemedim ya. Savas kisimlari, oynanis falan cok eglenceli, ona lafim yok, cok severim. Ama karakterlere, ortama asla bag kuramadim. PSV ve PSP'de sadece bir kere oynayip sildigim sayili oyunlardan.
Şu oyunu bir ben oynamadım galiba. Yakın zamanda denemek lazım.
erdym
Üstün
Nedense asla sevemedim ya. Savas kisimlari, oynanis falan cok eglenceli, ona lafim yok, cok severim. Ama karakterlere, ortama asla bag kuramadim. Psv ve PSP'de sadece bir kere oynayip sildigim sayili oyunlardan.
Bende son çıkan oyunlar dışı eski oyunların genelini Doom kafasında oynadım.
Ghost Of Sparta'dan tam gaz devam ben.
.
Evet. Şu zıplama gerektiren jails yerinde 80 kere denedimChains of olympus o dönemin travma sebebi. Zaten el becerilerin yok denecek kadar azken döndürme, zamanında falan basma fırlatıp atasın geliyordu.
5
5124
Ziyaretçi
Bende Ragnaröğü 2.kez bitirdim. Şimdi tekrar 1.seriiden başlamayı düşünüyorum.