Wordpress'i öğrenirsen kolay hocam. Wordpress'te yazılıma ihtiyaç yoktur. Şablon gibi düşün, hem Wordpress birçok şeyi de kolaylaştırıyor. Her yerde eğitim bulabilirsin hakkında. Ben gerçek hayatta bir kursa gidip oradan öğrendim mesela.

Yalnız güvenlik eklentileri var onları da kurmaya dikkat et benden söylemesi.
cok güzel, o halde direk amazon aws den satın alıyorum, ama şunuda kesinleştireyim domaini de amazon kendisi ücretle sağlıyor mu? yoksa başka yerden mi alacağım domaini

Bak şimdi sana özetle anlatayım wordpress biraz uğraştırır bu konuda yeniysen:

Wordpress'i buradan indiriyorsun, sonra siteni hazırlayıp Hosting'e atıyorsun ancak veritabanı şifresi falan lazım. Onları sen ayaralıyorsun.

WP hakkında bir eğitim seti buldum, bunun gibi tonla var, burası ücretsiz.

Devletin sitesi burası, BTK.

WordPress ücretsizdir ancak mantık olarak GoDaddy'e benzese de farklıdır biraz.
çok teşekkür ederim, birkaç soru sormak istersem dm atabileceğim bi yer var mı?

çok teşekkür ederim, birkaç soru sormak istersem dm atabileceğim bi yer var mı?
Maalesef hocam, yeni sorular için yeni konular açmanız lazım.
DM forum kültürüne aykırı bir şeydir (: Sizin konunuzdan başka birine lazım olursa siteyi ziyaret edip yardım bulması için vardır forumlar.

Maalesef hocam, yeni sorular için yeni konular açmanız lazım.
DM forum kültürüne aykırı bir şeydir (: Sizin konunuzdan başka birine lazım olursa siteyi ziyaret edip yardım bulması için vardır forumlar.
2 saattir forumdan dm nereden atabilirim ona bakıyordum teşekkürler yardımın için :temenni:

Domain adressimi GoDaddy'den almam mantıklı mı? İçerisinde hazır şablonlar var sanırım pek bilmiyorum.
Kendi web sitemi yapacak donanım ve bilgiye sahip değilim ama info@şirketismi.com uzantılı maile ihtiyacım var yapacağım en mantıklı şey ne olur?
Bir de yani site ismini yazınca boş sayfa cıksın istemiyorum ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar?

Hostinger kullanın hocam. 1 yıllık referans indirimi ile 959TL'ye hem domain hem de 25 site barındırabileceğiniz hosting sağlıyor.

Buradan referans linkini paylaşabilme yetkim var mı onu bilmiyorum.

Onun dışında Google üzerinden 75TL'ye alan adı alma yöntemi de var.