Yer
Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi
Merhaba,

Şu an Chrome kullanıyorum ama ağırlaşmaya başladı gibi geldi. Coldstart normalde 1 saniyenin altındayken şimdi 1-2 saniye sürüyor. Sizce Brave geçeyim mi? 1 saniye bile önemli benim için.

Başka tarayıcı düşünmüyorum şu anlık. İlerleyen vakitte Brave'den sıkılınca değiştirmeye kapınızı çalarım :D

CPU: i7-14650HX
RAM: 24 GB

Merhaba,

Şu an Chrome kullanıyorum ama ağırlaşmaya başladı gibi geldi. Coldstart normalde 1 saniyenin altındayken şimdi 1-2 saniye sürüyor. Sizce Brave geçeyim mi? 1 saniye bile önemli benim için.

Başka tarayıcı düşünmüyorum şu anlık. İlerleyen vakitte Brave'den sıkılınca değiştirmeye kapınızı çalarım :D

CPU: i7-14650HX
RAM: 24 GB
Hocam Brave'i yaklaşık 3 yıldan beri kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım diyebilirim.

Merhaba,

başka tarayıcı düşünmüyorum şu anlık. İlerleyen vakitte Brave'den sıkılınca değiştirmeye kapınızı çalarım :D

CPU: i7-14650hx
RAM: 24 GB.

Gecilir.

Chromium tabanlı bir tarayıcı kullanacaksan, Helium Browser tavsiye ederim. Eğer sana hitap etmezse; Brave de Chrome'dan çok daha iyidir.

PC ve mobil de Brave kullanıyorum cok uzun süredir. Ctt yazılımı ile Brave debloat işlemi yapabilirsiniz. Şu ana kadar memnunum ve başka bir tarayıcıya yönelmeyi hiç düşünmedim.