Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Değil. CD Projekt Red'in oluşturduğu oyun satma platformu bu. Nacizane bir öneri böyle net şeylerde bile tartışacak seviyedeki bir insanla tartışmayın, nefesinize yazık.
Blackraven
Üstün
Değil. CD Projekt Red'in oluşturduğu oyun satma platformu bu. Nacizane bir öneri böyle net şeylerde bile tartışacak seviyedeki bir insanla tartışmayın, nefesinize yazık.
Buzcuk
Uzman
Değil. CD PROJEKT RED'in oluşturduğu oyun satma platformu bu. naçizane bir öneri böyle net şeylerde bile tartışacak seviyedeki bir insanla tartışmayın, nefesinize yazık.
Haklısınız.
Kavga ettik cumlesini okuyunca patladim hocamArkadaşım virüs dedi. Kavga ettik. Yoksa false positive mi?
Buzcuk
Uzman
Kavga ettik cumlesini okuyunca patladim hocam. Azicik bilgisi olsa size virus diye dayatmaz.
Ya kavga sebebine bak bunun yüzünden konuşmuyor bir de benle
Zireael14
Uzman
Konuşmasın, yaşam kaliten için daha iyi olmuş. “Dodged a bullet.”Ya kavga sebebine bak bunun yüzünden konuşmuyor bir de benle![]()
Buzcuk
Uzman
Konuşmasın, yaşam kaliten için daha iyi olmuş. “Dodged a bullet.”
CD Projekt Redin dedim virüs dedi bu adamlar Cyberpunk'ı yaptı dedim gene onlar da virüs dedi.
Remus Lupin
Uzman
- Makaleler
- 1
Arkadaş korsana karşı olabilir.CD Projekt Redin dedim virüs dedi bu adamlar Cyberpunk'ı yaptı dedim gene onlar da virüs dedi.
Buzcuk
Uzman
benim dediğim orjinal GOG ta arkadaşım orda GOGa değil "onlarada" derken Cyberpunk a da dedi
darklord3232
Çalışkan
Kavga ettik cumlesini okuyunca patladim hocam. Azicik bilgisi olsa size virus diye dayatmaz.
Ben arkadaşıyım ve biraz yalanda söylemiş size ya kavga sebebine bak bunun yüzünden konuşmuyor bir de benimle
Ben arkadaşıyım ve biraz yalanda söylemiş size ya kavga sebebine bak bunun yüzünden konuşmuyor bir de benimle
Ben arkadaşıyım ve biraz yalanda söylemiş size ya kavga sebebine bak bunun yüzünden konuşmuyor bir de benimleKonuşmasın, yaşam kaliten için daha iyi olmuş. “Dodged a bullet.”
Ben arkadaşıyım ve biraz yalanda söylemiş size ya kavga sebebine bak bunun yüzünden konuşmuyor bir de benimleDeğil. CD Projekt Red'in oluşturduğu oyun satma platformu bu. Nacizane bir öneri böyle net şeylerde bile tartışacak seviyedeki bir insanla tartışmayın, nefesinize yazık.
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
Yeni mesajlar
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı