Bütçe
2.500.000
Uzun boyun en büyük dezavantajı arabadır. Büyük araba için 1 hafta kurs aradım. i10, i20, Clio gibi araçlarda direksiyon bacağımdan sönmüyordu. Manuel Golf 8 bulduk. Onunla girebildim sınava. Boy 1.98 bu arada.
Hürmetler hocam o boy nedir ya. Yanında çocuğun gibi kalıyorum. Ben bu boyla kafam tavana yaklaşıyor seni cabrio araca bindirsek yolu camdan izlemek yerine üstten izlersin.

Hürmetler hocam o boy nedir ya. Yanında çocuğun gibi kalıyorum. Ben bu boyla kafam tavana yaklaşıyor seni cabrio araca bindirsek yolu camdan izlemek yerine üstten izlersin.
Ondan Passat'a bu kadar ısındım. İnanılmaz geniş. Orta konsol da benden yüksekte olunca Golf'ten daha çekici oluyor.

Hayırlı olsun. B9 Variant, Superb arasındayız. B9 Variant'ta da Impression paket bomboş yahu. Elegance paket de gereksiz R-Line varken. Epeyce aradayım.
B9 Variant ile Superb arasında çok minimal farklar var. Klima ünitesi, bagaj hacmi, araç uzunluğu gibi şeyler. Ben açıkçası station vagon görüntüsünü ve arkanın daha geniş olmasından dolayı Passat tercih ettim. Impression değil de Business bakılabilir. Tabii bütçe varsa R-Line, VW'nin standart donanımlarına göre çok dolu.

Ön tarafta bir fark var mı hocam? Sizin gibi benim boyum da uzun olduğundan devamlı arabada koltuğu arkaya alıyorum. SuperB'lerin bu anlamda cok basarılı olduklarını duymustum. Bir de Erel'den aracı deneyimlediyseniz biraz aktarır mısınız? HB araç sürdüğümden yol tutuşu da iyi olsun istiyorum onun gibi. Variant'ın da bu yanı güzel.

Son düzenleme:
Ön tarafta bir fark var mı hocam? Sizin gibi benim boyum da uzun olduğundan devamlı arabada koltuğu arkaya alıyorum. SuperB'lerin bu anlamda cok basarılı olduklarını duymustum. Bir de Erel'den aracı deneyimlediyseniz biraz aktarır mısınız? HB araç sürdüğümden yol tutuşu da iyi olsun istiyorum onun gibi. Variant'ın da yanı güzel.
Passat'ta koltuk ben binince kolonu geçiyor. Aracın sürüş dinamikleri çok stabil. Progresif direksiyon kesinlikle çok güzel bir donanım. Zaten elektrikli koltuk da iniş biniş kolaylığı sağlıyor. Uzun boy için ideal bir araç. Tiguan bakıyordum fakat hem çok daha pahalı hem de daha dar.

@pesimist34 Passat'tan vzageçtim. Binerken görmek istemesem de çok uğraşıyorum. Bana çok alçak geldiğini farkettim. Tiguan R-Line bakıyorum şu anda. Ufak donanımlar dışında farkları yok fakat sürüş pozisyonu olarak çok daha iyi geldi.

Son düzenleme: