Bazi kaynaklarda mining ile ilgili dosyalar oldugu soyleniyor. %100 guvenilir degil bence. Acik kaynakli bir yazilim guvenip guvenmemek sana kalmis artik.

Bizzat az once yasadim internette arastirma yapayim derken guncel konuya denk geldim, Discord'um yasaklandigindan bu yana, 10 dakika oncesine kadar calisiyordu bir anda acilmamaya basladi. Goodbydpı indirdim fakat yine acilmadi sorun baska bir seyden kaynaklaniyordur diye goodbydpı silmek istedim kapali olmasina ragmen icerisindeki bir servis WinDiver64.sys calistigi icin inatla silmiyordu fakat Görev Yöneticisi'nden baktigimda servis gozukmuyordu. Bende skip diyerek bu servis disinda tum dosyalarini temizledim. RevoUninstaller ile bu servisi sildim fakat yeni bir dosya olusturuldu kendi kendine masaustumde goodzzzzzz.Zzzz diye ve bu servis icindeydi normal silmeye calistigimda ise servisin calistigini ve aciklama kisminda ise Bitcoin: (devaminda ise cuzdan adresi yazili) bu sekilde bir yazi vardi tekrar RevoUninstaller ile sildim ve bir daha geri dosya olusmadi veya bu servis calismadi. Kullanicilar bunun son surumde oldugunu 0.2.2 gibi eski ve stable surumlerinde olmadigini soyluyor fakat bence kullanmayiniz hangi surumu olursa olsun.

Bizzat az once yasadim internette arastirma yapayim derken guncel konuya denk geldim, Discord'um yasaklandigindan bu yana, 10 dakika oncesine kadar calisiyordu bir anda acilmamaya basladi. Goodbydpı indirdim fakat yine acilmadi sorun baska bir seyden kaynaklaniyordur diye goodbydpı silmek istedim kapali olmasina ragmen icerisindeki bir servis WinDiver64.sys calistigi icin inatla silmiyordu fakat Görev Yöneticisi'nden baktigimda servis gozukmuyordu. Bende skip diyerek bu servis disinda tum dosyalarini temizledim. RevoUninstaller ile bu servisi sildim fakat yeni bir dosya olusturuldu kendi kendine masaustumde goodzzzzzz.Zzzz diye ve bu servis icindeydi normal silmeye calistigimda ise servisin calistigini ve aciklama kisminda ise Bitcoin: (devaminda ise cuzdan adresi yazili) bu sekilde bir yazi vardi tekrar RevoUninstaller ile sildim ve bir daha geri dosya olusmadi veya bu servis calismadi. Kullanicilar bunun son surumde oldugunu 0.2.2 gibi eski ve stable surumlerinde olmadigini soyluyor fakat bence kullanmayiniz hangi surumu olursa olsun.
Bu arada Turkey surumu olmayan asli surumunde yasadim bu sorunu daha da hangi surumu olursa olsun, kullanmam.

Bu arada Turkey surumu olmayan asli surumunde yasadim bu sorunu daha da hangi surumu olursa olsun, kullanmam.
Valla ben bastandir guvenmedigim icin hic indirmedim. Şuan kafam rahat o yüzden :)

Nereden indirdiniz?

Bizzat az once yasadim internette arastirma yapayim derken guncel konuya denk geldim, Discord'um yasaklandigindan bu yana, 10 dakika oncesine kadar calisiyordu bir anda acilmamaya basladi. Goodbydpı indirdim fakat yine acilmadi sorun baska bir seyden kaynaklaniyordur diye goodbydpı silmek istedim kapali olmasina ragmen icerisindeki bir servis WinDiver64.sys calistigi icin inatla silmiyordu fakat Görev Yöneticisi'nden baktigimda servis gozukmuyordu. Bende skip diyerek bu servis disinda tum dosyalarini temizledim. Revo Uninstaller ile bu servisi sildim fakat yeni bir dosya olusturuldu kendi kendine masaustumde goodzzzzzz. Zzzz diye ve bu servis icindeydi normal silmeye calistigimda ise servisin calistigini ve aciklama kisminda ise Bitcoin: (devaminda ise cuzdan adresi yazili) bu sekilde bir yazi vardi tekrar Revo Uninstaller ile sildim ve bir daha geri dosya olusmadi veya bu servis calismadi. Kullanicilar bunun son surumde oldugunu 0.2.2 gibi eski ve stable surumlerinde olmadigini soyluyor fakat bence kullanmayiniz hangi surumu olursa olsun.

Bu arada turkey surumu olmayan asli surumunde yasadim bu sorunu daha da hangi surumu olursa olsun, kullanmam.

Hocam.
Godbaydepeay tarzı kişilerden indirirseniz böyle olur tabii.
Cagritaskn diye birinden indireceksiniz, Türkiye sürümü.

Hocam.
Godbaydepeay tarzı kişilerden indirirseniz böyle olur tabii.
Cagritaskn diye birinden indireceksiniz, Türkiye sürümü.
depeay'lik bir durum yok Goodbydpi olarak github uzerinden indirdim zaten, sadece turkiye versiyonu degil asil surumunu indirdim fakat bu durumun aynisini turkiye surumunu indiren arkadasimda yasadi formatlari basip gectik skype ile devam yolumuza.

GoodbyeDPI indirdim fakat yine acilmadi sorun baska bir seyden kaynaklaniyordur diye goodbydpı silmek istedim kapali olmasina ragmen icerisindeki bir servis WinDiver64.sys calistigi icin inatla silmiyordu fakat Görev Yöneticisi'nden baktigimda servis gozukmuyordu.
Çünkü servisin adı GoodbyeDPI, dosyaları öyle direkt silemiyorsunuz. Servis durdurulmalı ve silinmeli öyle silebilirsiniz, dosyaların içinde service_remove. CMD ismindeki dosyayı yönetici olarak açsanız servisi zaten silerdi.

Aciklama kisminda ise Bitcoin: (devaminda ise cuzdan adresi yazili) bu sekilde bir yazi vardi. Bunu yazdığım mesaj da söylemiştim, yapımcının Bitcoin cüzdanı, destek için yazılmış bir şey. Mining yapılsa çoktan ifşa olurdu merak etmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör: