benz

Uzman
Yer
Ankara
GoodbyeDPI’ın servisini (açılışta direkt devreye girme) birkaç gün önce kurdum. Günlerdir internetim leş gibiydi, servisi kaldırdım ve internetim gıcır gıcır oldu. Fakat eskiden giriş yapabildiğim .exe ile şimdi Discord’u açamıyorum, starting ekranında kalıyor.

Windows 11 Pro.
Kaspersky antivirüs kullanıyorum.
Ryzen 7 5700X3D.
16 GB RAM.
Sansüronline.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sansüronline'a rağmen ben de kullanıyorum ama burada Kaspersky en şüphelisi. Çünkü bu tür DPI servislerini devre dışı bırakabiliyor. Kaspersky'ı silin bir de öyle deneyin.

Sansüronline'a rağmen ben de kullanıyorum ama burada Kaspersky en şüphelisi. Çünkü bu tür DPI servislerini devre dışı bırakabiliyor. Kaspersky'ı silin bir de öyle deneyin.
Daha önceden Kaspersky kuruluyken de devam ediyordu, deneyeceğim.
Olursa da Norton kullanırız artık.

Kaspersky internet üzerinde değişiklik yapabiliyor, silip bir de öyle deneyin.

IPv4 ayarlarını yaptınız değil mi?
8.8.8.8/8.8.4.4 - 1.1.1.1 / 1.1.0.0
her ikisini de denedim.

@benz hocam aklıma pek çözüm gelmiyor, WARP gibi başka yazılımlarda sorun yaşıyorsanız belki bilgisayarda sorun olmayabilir.

Denedim, yine aynı ağrı.
Daha önce de yaşamıştım fakat bir şeye kur yapıp tekrar çalıştırabiliyordum, onu da hatırlayamadım.
1754817281212.webp

@benz hocam aklıma pek çözüm gelmiyor, WARP gibi başka yazılımlarda sorun yaşıyorsanız belki bilgisayarda sorun olmayabilir.
WARP zaten çalışmıyordu, fakat mesajımdaki gibi bir metod vardı.

Ek: IPv4 ayarlarım nasıl olmalı? Bir de öyle deneyeyim.

Kaspersky olması zaten en büyük sorun burada. Kaspersky hem internet ayarlarını hem de GoodbyeDPI içindeki bazı komutları değiştiriyor. Kaspersky'i kaldırıp GoodbyeDPI'i tekrar yükleyin. Zaten adamların sitesinde yazıyor Kaspersky kullanmayın diye.

Kaspersky olması zaten en büyük sorun burada. Kaspersky hem internet ayarlarını hem de GoodbyeDPI içindeki bazı komutları değiştiriyor. Kaspersky'i kaldırıp GoodbyeDPI'i tekrar yükleyin. Zaten adamların sitesinde yazıyor Kaspersky kullanmayın diye.
Bir de GoodbyeDPI'i yeniden yüklemeyi deniyeceğim.
Herkese teşekkür ediyorum, hayırlı sabahlar dilerim.

Daha önceden kaspersky kuruluyken de devam ediyordum, deneyeceğim.
Olursa da norton kullanırız artık.
Antivirüs kullanmak çok gereksiz bir şey, Windows Defender şu an gayet iyi ayrıca onunla da devam edilebilir. Ben antivirüs kullanmıyorum şu an, Chrome'da adblocker kullanıyorum ve girdiğim sitelere ve indirdiğim şeylere dikkat ediyorum. Herhangi bir şey olmadı bilgisayarıma.