GoodbyeDPI’ın servisini (açılışta direkt devreye girme) birkaç gün önce kurdum. Günlerdir internetim leş gibiydi, servisi kaldırdım ve internetim gıcır gıcır oldu. Fakat eskiden giriş yapabildiğim .exe ile şimdi Discord’u açamıyorum, starting ekranında kalıyor.
Sansüronline'a rağmen ben de kullanıyorum ama burada Kaspersky en şüphelisi. Çünkü bu tür DPI servislerini devre dışı bırakabiliyor. Kaspersky'ı silin bir de öyle deneyin.
Sansüronline'a rağmen ben de kullanıyorum ama burada Kaspersky en şüphelisi. Çünkü bu tür DPI servislerini devre dışı bırakabiliyor. Kaspersky'ı silin bir de öyle deneyin.
Kaspersky olması zaten en büyük sorun burada. Kaspersky hem internet ayarlarını hem de GoodbyeDPI içindeki bazı komutları değiştiriyor. Kaspersky'i kaldırıp GoodbyeDPI'i tekrar yükleyin. Zaten adamların sitesinde yazıyor Kaspersky kullanmayın diye.
Kaspersky olması zaten en büyük sorun burada. Kaspersky hem internet ayarlarını hem de GoodbyeDPI içindeki bazı komutları değiştiriyor. Kaspersky'i kaldırıp GoodbyeDPI'i tekrar yükleyin. Zaten adamların sitesinde yazıyor Kaspersky kullanmayın diye.
Antivirüs kullanmak çok gereksiz bir şey, Windows Defender şu an gayet iyi ayrıca onunla da devam edilebilir. Ben antivirüs kullanmıyorum şu an, Chrome'da adblocker kullanıyorum ve girdiğim sitelere ve indirdiğim şeylere dikkat ediyorum. Herhangi bir şey olmadı bilgisayarıma.